vineri, 23 ianuarie 2009

Prima poză oficială cu Fiat 500 Cabrio

Posted on 00:31 by Cioara Andrei




Fiat 500 este o maşină care emană bună dispoziţie, deci versiunea cabrio era mai mult decât necesară pentru ca reţeta să fie desăvârşită. Astfel majoritaea presei a anticipat acest model şi chiar oficialii nu au făcut un secret din asta. Un singur aspect a rămas neclarificat, ce fel de acoperiş adoptă noul model, pentru a nu strica nota generală?

Această necunoscută este însă elucidată de primele poze spion cu un exemplar Cabrio. Versiunea decapotabilă a lui 500 merge pe mână unui plafon textil retractabil, dispus însă pe montanţi laterali metalici, o soluţie similară cu cea patentată de Citroen C3 Pluriel. Rămâne de văzut dacă şi partea metalică poate fi îndepărtată pentru a oferi o experienţă completă în aer liber .

Această opţiune a celor de la Fiat are mai multe avantaje, este ieftină, nu afectează rigiditatea, nu strică linia generală a maşinii şi diferenţiază modelul de concurenţă. Totuşi cam acelaşi lucru face şi acoperişul amovibil de sticlă disponibil pentru versiunea coupe, deci noutatea celor de la Fiat nu este tocmai inovatoare, rămâne însă de văzut cum va reacţiona publicul trendy la acest model.

O adtă cu colaborarea dintre Chrysler şi Fiat este posibil ca Fiat 500 să ajungă şi peste Ocean, atât în versiunea coupe cât şi în cea cu soft top, prezentată aici.


sursa: ProMotor

Response to "Prima poză oficială cu Fiat 500 Cabrio"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare