miercuri, 21 ianuarie 2009

Subnutrita sechestrată a făcut rating dolofan la OTV

Posted on 19:12 by Cioara Andrei


Prost moment şi-a ales Barack Obama pentru învestutură: tocmai ziua în care Magda Ciumac, „dispărută” de 9 x 24 de ore, a revenit cu dezvăluiri senzaţionale la OTV. Norocul noului preşedinte american a fost că şi-a depus jurământul la 7 seara (ora României), astfel că posturile care au transmis momentul solemn au apucat ratinguri frumoase în intervalul orar 19 - 20. Pro Tv a înregistrat un vârf de 12,5, Realitatea Tv - aproximativ 7, iar Prima (care a inclus în program angajamentul faţă de popor al lui Obama) a adunat un maximum de doar 1,3.


După ce a trecut iureşul iniţial, posturile cu pretenţii şi-au continuat transmisiunile dedicate înscăunării celui de-al 44-lea preşedinte al SUA, cu talk-show-uri, analize şi teorii privind viitorul planetei. TVR 1 a greşit flagrant: la ora 20.15, când a început ediţia specială cu tematică nord-americană, avea o audienţă în jurul valorii de 1 punct. Până la ora 22, când s-a terminat emisiunea, a reuşit să urce câtre 2. În schimb OTV a săltat graficul audienţei peste 6 puncte, înainte să se facă ora 22. La ora 23 avea cam 7,5 puncte de rating. Pentru că în studio trona Magda Ciumac, dată dispărută de mai bine de o săptămână, care s-a întors să-şi debiteze fantasmagoriile despre cum a supravieţuit cu două mere şi un pahar cu apă vreme de 10 zile.

Evoluţia audienţei OTV din seara de marţi se înscrie în trendul firesc impus de public neaoş. În ultimele zile, posturile noastre au anunţat audienţe foarte bune ale unor formate bazate prin excelenţă pe circ. E cazul noului show de divertisment de la Prima Tv, Vedete-n figuri, în care suprema provocare e să te strecori prin forme decupate într-un panou de polistiren. Dacă nu deţii suficiente aptitudini de controsionist, sfârşeşti într-un bazin cu apă. La prima ediţie, emisiunea în cauză a strâns o medie de 5,1 puncte de rating.

Şi Kanal D are cu ce se mândri: La şuetă cu Bahmu, emisiunea în care-şi găsesc alinare maneliştii marginalizaţi de restul lumii, se află în plină ascensiune, ocupând locul 3, pe tronsonul său orar. Aşa stând lucrurile, e firesc ca planurile de viitor ale celui mai puternic om al planetei să fie acoperite de decibelii în exces ai Magdei Ciumac, adevărat simbol naţional.

sursa: Gandul

Response to "Subnutrita sechestrată a făcut rating dolofan la OTV"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare