joi, 26 februarie 2009

Liga 1 la raport! Vezi aici loturile tuturor echipelor

Posted on 17:14 by Cioara Andrei

Motivate de succesul CFR-ului de anul trecut, care a câştigat titlul şi a beneficiat de milioanele de euro din Liga Campionilor, echipele din provincie fac eforturi pentru a sufla titlul Capitalei a doua oară la rând.
Cel mai larg la pungă a fost patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, care a scos din buzunar aproape 3 milioane de euro pentru a-i aduce lui Viorel Moldovan jucători cu care să se bată la titlu. Clujul şi Timişoara s-au mişcat şi ele, iar Iancu şi Paszkany au pus în mâinile noilor antrenori, Balint şi Uhrin, sume care sfidează criza financiară.

De cealaltă parte, granzii din Bucureşti au avut cea mai timidă campanie de transferuri din ultimii ani. Singurii care au fost cât de cât activi au fost dinamoviştii, care au sărit de bariera milionului de euro cheltuit, în timp ce Rapid şi Steaua nu au scos niciun leu din vistierie pentru aducerea de jucători. Dacă în Giuleşti s-a făcut simţită din plin criza financiară, în Ghencea, patronul Gigi Becali a anunţat o nouă strategie pentru Steaua, aceea de a renunţa la jucătorii cu salarii mari şi de a promova fotbalişti din curtea proprie.

2.900.000 de euro e cea mai mare sumă alocată pentru transferuri de o echipă din Liga I în pauza dintre tur şi retur, de FC Vaslui

19 jucători au venit în această iarnă la Gloria Buzău, cei mai mulţi dintre echipele din Liga I

22 de jucători au plecat de la Gloria Buzău, un record pentru această iarnă

1 un singur transfer au făcut Unirea Urziceni şi CS Otopeni, record negativ printre echipele din Liga I

sursa: ProSport

Response to "Liga 1 la raport! Vezi aici loturile tuturor echipelor"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare