joi, 12 martie 2009

EXCLUSIV SPORT.RO /Cosmar pe Teatrul Viselor pentru Inter! Manchester 2-0 Inter!

Posted on 23:42 by Cioara Andrei



Visul frumos al lui Chivu in Liga a fost spulberat de C. Ronaldo si de masina de fotbal a lui Ferguson: un nemilos 2-0 a scos campioana Italiei din optimile Champions League!

Fara Chivu in teren , Interul a fost scoasa din Europa de o Manchester perfecta! Sir Alex Ferguson a castigat duelul cu Jose Mourinho dupa 0-0 in tur si isi continua marsul triumfal catre a doua finala consecutiva de Champions League

 Manchester a inceput in forta meciul de pe Old Trafford si a luat pe sus Interul lui Mourinho. Sarbul Nemanja Vidic l-a executat pe Julio Cesar inca din minutul 4 cu o lovitura de cap ucigatoare. Manchester s-a instalat in jumatatea Interului si a fost la un pas sa mareasca diferenta in doar 10 minute prin Ronaldo si Giggs, la faza ultimului din minutul 19, campioana Angliei a cerut in doua randuri penalty la doua faze suspecte de hent in careul lui Cesar.

Prima o cazie periculoasa a lui Inter vine de abia in minutul 30 cand dupa o centrare a lui Maicon, Ibrahimovic iroseste sansa de a egala. Italienii isi revin si au din nou o super ocazie prin sarbul Stankovic care prinde o torpila respinsa insa de Van der Sar. Manchester raspunde pe contraactac in minutul 38 cand O’Shea are sansa faca 2-0 singur cu Cesar insa suteaza slab si portarul italian respinge.

Interul refuza sa moara dupa pauza si incepe cu o ocazie periculoasa al lui Mario Balotelli. Manchester nu intarzie cu raspunsul: arata ca este liderul din Anglia si detinatoarea UEFA Champions League si loveste in minutul 48 prin Balonul de Aur Cristiano Ronaldo care reia superb cu capul o centrare excelenta a lui Rooney.

Interul nu are noroc si iroseste cea mai mare ocazie a meciului in minutul 59 prin noul intrat Adriano ( care l-a inlocuit pe Stankovic) dupa o centrare minunata a lui Cambiasso. Un minut mai tarziu Berbatov are sansa sa faca 3-0 insa Julio Cesar ii salveaza pe oamenii lui Mourinho. Pe final de meci liderul din Italia a aratat ca o echipa debusolata, lipsita de idei si s-a predat la fel ca si Juventus tot in fata unei echipe din Anglia.

Sursa: Sport.ro


Response to "EXCLUSIV SPORT.RO /Cosmar pe Teatrul Viselor pentru Inter! Manchester 2-0 Inter!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare