joi, 12 martie 2009

EXCLUSIV SPORT.RO /Extraterestri din nou: Barcelona 5-2 Lyon

Posted on 23:45 by Cioara Andrei


Spaniolii merg cu doua echipe in sferturi! Barcelona a umilit-o pe Lyon pe teren propriu si s-a calificat sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Doua goluri in 2 minute! Henry si-a regasit stralucirea, chiar in meciul din Liga Campionilor cu Lyon. Dupa cateva rezultate slabe in campionat, si egalul de la Lyon, Barca si-a revenit si starurile ei au aratat ca echipa lui Pep Guardiola poate cuceri si campionatul si Liga Campionilor in acest sezon. Henry a deschis scorul in minutul 25 si a majorat diferenta 2 minute mai tarziu. Messi s-a regasit si el la acest meci si a marcat in minutul 40, dupa o faza la care a driblat toata apararea francezilor. Pentru ca seara sa fie perfecta pentru Barca, Eto'o a marcat si el in prima repriza, cea mai buna a echipei din acest an. Makoun a incris pentru Lyon in minutul 44 al primei reprize, insa prea tarziu. Nimic nu mai putea opri pe Barcelona.

Juninho a sunat adunarea dupa pauza la Lyon, si in minutul 48 a inscris din nou in poarta luI Valdes, dar nu din lovitura libera ca in tur. Cand meciul statea sa se incheie, in minutul 90, Keita a ingropat definitiv echipa lui Claude Puel, a marcat pentru 5-2 si Barca merge in sferturi, spre deosebire de marea ei rivala din campionat, Real Madrid.

Sursa: Sport.ro

Response to "EXCLUSIV SPORT.RO /Extraterestri din nou: Barcelona 5-2 Lyon"

.
I Says....

muchas gracias por tu visita, espero seguir contando con ella, te saludos desde esta parte del mundo.

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare