joi, 23 iulie 2009

DIGISPORT VA TRANSMITE LIVE UJPEST-STEAUA, DE LA ORA 20:30

Posted on 16:32 by Cioara Andrei


Canalul DigiSport va fi lansat oficial în această seară, începând de la ora 18:30, cu emisiunea inaugurală a postului, care îl va avea ca invitat special pe domnul Cristian Ţopescu, alături de alte personalităţi marcante din lumea sportului din România.

Compania de cablu RCS&RDS a lansat oficial, luni, televiziunea sportivă DigiSport, care va începe să emită joi, cu transmisia meciului retur de calificare în Europa League Ujpest Budapesta - Steaua Bucureşti, un post TV similar urmând să emită concomitent în Ungaria.

"Ne propunem, în general, să aducem şi varietate pe Digi Sport, de a transmite şi alte sporturi în afară de fotbal, admiţând că fotbalul atrage cea mai mare audienţă şi generează cel mai mare interes"
, a spus Alexandru Oprea, preşedintele RCS&RDS. El a mai spus că nu se aşteaptă ca în primele luni de activitate un astfel de post să fie profitabil.

Digi Sport va începe să emită pe 23 iulie, când va transmite, în direct şi în exclusivitate, de la ora 20.30, meciul retur de calificare în Europa League, Ujpest Budapesta - Steaua Bucureşti.


"Am vrut foarte mult să legăm lansarea postului de un eveniment major", a spus Alexandru Oprea. Preşedintele RCS&RDS a precizat că au făcut o ofertă pentru difuzarea acestui meci atât în România, cât şi în Ungaria.

Digi Sport va emite 24 de ore din 24 şi va asigura, printr-un canal suplimentar - Digi Sport Plus -, accesul telespectatorilor la competiţii sportive în direct. În cazul în care transmisiunile live ale competiţiilor se vor suprapune, pasionaţii de sport vor avea astfel acces la meciul care îi interesează.

Compania operează platforma digitală Digi TV şi deţine o licenţă audiovizuală pentru televiziunea Digi TV Info.

Până în prezent, Digi Sport din România a achiziţionat drepturi de difuzare exclusivă şi pentru transmisiuni directe, pentru: Liga I de fotbal din România - câte trei meciuri în fiecare săptămână, din opţiunile 3, 4 şi 6 (2009 - 2012), campionatul spaniol de fotbal Primera Division - transmisiuni în direct a câte cinci meciuri din fiecare etapă, în perioada 2009 - 2012, Premier League - meciuri din fiecare etapă a campionatului englez (2009 - 2010), Bundesliga - trei meciuri din fiecare etapă a campionatului german (2009 - 2010).

Totodată, noua televiziune sportivă va difuza motociclism - Moto GP, în exclusivitate, în perioada 2009 - 2012, transmisiuni în exclusivitate ale meciurilor din campionatul naţional de handbal - Liga naţională feminină şi Liga naţională masculină, precum şi meciurile de acasă ale naţionalelor, dar şi NBA - transmisiuni în direct din Statele Unite, săptămânal, joi şi duminică, transmisiuni directe din circuitul masculin de tenis ATP World Tour.

Grila de programe a Digi Sport va cuprinde şi emisiuni de ştiri cu informaţii din competiţiile interne şi internaţionale, emisiuni de sinteză şi emisiuni dedicate pasionaţilor de sport.

RCS&RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori locali de telecomunicaţii fixe, televiziune prin cablu şi internet. RCS&RDS are în prezent peste 1 milion de abonaţi pe DTH, prin Digi TV, circa 1,4 milioane de abonaţi pe cablu în România şi circa 1 milion de abonaţi în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia şi Serbia.


sursa: ProSport

Response to "DIGISPORT VA TRANSMITE LIVE UJPEST-STEAUA, DE LA ORA 20:30"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare