duminică, 22 august 2010

Ducadam "Acest meci nu e vital pentru noi! Va câştiga echipa care s-a recuperat mai bine după partidele din EL"

Posted on 18:46 by Cioara Andrei


Preşedintele FC Steaua, Helmut Duckadam, a declarat, duminică, la sosirea echipei bucureştene la Vaslui, că partida cu FC Vaslui va fi câştigată de formaţia care s-a recuperat cel mai bine după meciul din urmă cu trei zile, din Liga Europa.

"Diseară se întâlnesc două echipe bune şi cu siguranţă nu va fi uşor pentru niciuna dintre ele. Şi spun asta pentru că atât Vasluiul cât şi Steaua au jucat joi în Liga Europa şi s-a acumulat oboseala. De aceea, cine s-a recuperat cel mai bine după meciul din Liga Europa, va învinge. Acest meci nu este vital pentru noi, mai ales că suntem la început de campionat. E vorba doar de trei puncte puse în joc pe care, evident, ni le dorim foarte mult", a declarat, duminică, Helmut Duckadam.

Preşedintele FC Steaua a spus că se teme de finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu. "Mă tem de domnul Porumboiu pentru că, vorba lui Copos, a crescut preţul grâului", a glumit Duckadam.

FC Vaslui va întâlni, duminică, pe teren propriu, de la ora 20.00, formaţia Steaua Bucureşti, în cadrul etapei a V-a a Ligii I.


sursa: ProSport

Response to "Ducadam "Acest meci nu e vital pentru noi! Va câştiga echipa care s-a recuperat mai bine după partidele din EL""

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare