duminică, 29 august 2010

LIVE VIDEO: Steaua - Timisoara de la 20:00 pe Digi Sport

Posted on 18:12 by Cioara Andrei














Live video Steaua - Poli Timisoara la Digi Sport azi de la ora 20:00. Click aici pentru a urmari live video partida pe net.

Vladimir Petrovic, tehnicianul Timişoarei, spune că meciul cu Steaua este foarte important pentru echipa sa şi că nu acceptă un alt rezultat decât o victorie la meciul de mâine seară. Petrovic spune că nu are probleme de lot şi că jucătorii sunt pregătiţi să-şi dea sufletul pe teren. La fel cum au făcut-o în "dubla" cu Manchester City. "Este un derby pentru noi, fiecare jucător vrea să joace în aceste meciuri. Vor fi mulţi spectatori, cu siguranţă un spectacol. Le voi cere jucătorilor să joace cu acelaşi angajament ca şi cu City. Nu avem probleme de lot, Mansour a revenit, cu excepţia lui Cisovsky nu sunt probleme medicale.

Nu e uşor să joci într-un asemenea ritm, şi Steaua a jucat ca şi noi. Noi am arătat că ne place acest ritm, e bine însă să ai două echipe. Toată echipa Stelei este periculoasă, e compactă la mijloc, consider că numărul 10 (n.r. Tănase) este foarte periculos, de asemenea şi Latovlevici s-a dovedit o verigă importantă în jocul lor.

Nu e o ruşine să faci egal cu Steaua!"
, a spus Petrovic la conferinţa de presă de azi. Ovidiu Burcă a vorbit şi el despre meciul de mâine şi a lăudat echipa Stelei: "Este un derby al României, două echipe în formă, cu loturi bune. Suntem pregătiţi după meciul de la Manchester, din toate punctele de vedere, ne-am făcut acolo o mică speranţă dar nu s-a putut. Nu pot spune că sunt la potenţial maxim, sunt la un nivel bun şi de la meci la meci va creşte randamentul, eu mă simt apt. Sperăm ca suporterii să fie mândrii de noi. Steaua arată bine, nu se vede la Steaua că au venit atâţia jucători, înseamnă că s-au integrat, nu arată ca o echipă nou construită. Cred că în acest an vor fi la fel de multe echipe care se vor bate la titlu".

sursa: ProSport


Response to "LIVE VIDEO: Steaua - Timisoara de la 20:00 pe Digi Sport"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare