sâmbătă, 21 august 2010

Video: Rezumat FCM Tg Mureş - Dinamo 2-6

Posted on 21:02 by Cioara Andrei




"Câinii" au făcut festival în Ardeal după un meci în care au jucat singuri, dar împotriva arbitrului.

Dinamo venea după un meci fabulos cu Rapid şi a vrut să arate că se luptă la titlu.
Victoria era necesară, iar trupa lui Andone a obţinut-o pentru că pur şi simplu a putut.

"Roş-albii" au început direct pe faza de atac şi au înscris din minutul 5, atunci când şutul lui Marius Niculae a fost deviat în propria poartă de Topic. Peste doar trei minute, Ousmane N'Doye a simţit mirosul de sânge, a şutat de la 16 m şi a făcut 2-0.

Totul era bine pentru Dinamo. Liviu Ganea a trecut inocent pe lângă 3-0, apoi Adrian Cristea a şutat în bara transversală direct de la 30 de m. Dar nu, nu a fost meciul în care Dinamo s-a evidenţiat. Istvan Kovacs a ţinut neapărat ca aceasta să fie partida lui şi a întors meciul de la 0-2, adică cel mai periculos scor. A acordat un penalty aiurea, după o fază în care Moţi l-a deposedat corect pe Bitiş. 1-2, eliminare şi "câinii" erau în corzi.

Au rezistat în pumni până la pauză, apoi Ganea cel răzbunător a făcut 3-1. Dinamo în era lui Andone poate juca şi contra arbitrajului şi de aceea a făcut şi 4-1. Apoi, meciul a reînceput.

4-2, gol marcat de Vancea. Asta pentru ca publicul gazdă să fie şi el mulţumit şi să aibă prilejul spre final să îşi arate amatorismul în materie de fotbal scandând celebra "Hoţii, hoţii" la adresa arbitrilor. Fără temei, întrun meci în care Dinamo a dansat frumos, a făcut 5-2 prin Cătălin Munteanu şi 6-2 prin Andrei Cristea şi a arătat că are forţa să ia titlul exact în al 12-lea ceas - ultimul sezon de "Liga Campionilor".

Cum? Marcând de mai multe ori decât adversarul sau decât arbitrul partidei, Istvan Kovacs, numit eronat de multă lume 'omul de casă al câinilor'.

FCM TG. MUREŞ: Dănălache - Dan Matei, Cordoş, Fl. Modlovan, Topic- Biţiş, Dan Florin, Carlos, Vagner - Stere- Didi

Rezerve: Botoşer, Balau, Stânga, Onicaş, Vancea, Veljovic, Edu

DINAMO: Naumovski - Scarlatache, Moţi, Goian, Bazzi - Torje, Mărgăritescu, N'Doye, Adrian Cristea - Marius Niculae, Liviu Ganea

Rezerve: Curcă, Dănciulescu, Andrei Cristea, Alexe, C. Munteanu, Kone, Helder.


sursa: ProSport

Response to "Video: Rezumat FCM Tg Mureş - Dinamo 2-6"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare