duminică, 22 august 2010

Wesley: "Batem Steaua!"

Posted on 10:36 by Cioara Andrei


FC Vaslui dă piept astă-seară cu Steaua, în derby-ul etapei a V-a din Liga I. După 0-0 cu Lille, moldovenii aşteaptă pe Municipal echipa lui Ilie Dumitrescu şi cred că o victorie îi poate relansa în lupta pentru câştigarea campionatului. FC Vaslui a început şovăitor noul sezon, adunând doar cinci puncte în primele patru runde.
Mijlocaşul brazilian Wesley Lopes spune că meciul cu Lille e deja de domeniul trecutului şi, până la returul din Franţa, se gândeşte doar cum să bată iar Steaua.
"A fost un meci foarte greu cu Lille, dar eu, sincer, sunt mulţumit pentru că nu am luat gol. Asta e mare lucru în compania unei echipe de un asemenea calibru. Francezii formează un lot extrem de puternic, nu degeaba au fost aproape de a ajunge în Liga Campionilor în sezonul trecut. Cred că ne putem califica în grupele Europa League. Important este să nu primim gol acolo. Acum ne gândim deja la meciul cu Steaua", a spus mijlocaşul lui Lopez Caro.

"Va fi greu cu Steaua"


Wesley crede că jocul din această seară, cu Steaua, va fi cel puţin la fel de greu precum cel cu Lille, dar e încrezător în şansele formaţiei sale. "Eu cred că putem bate Steaua. Şi dacă reuşim să îi învingem, atunci veţi vedea că anul acesta ne vom bate la titlu. E un meci foarte greu, sigur, dar îl abordăm la victorie", a declarat Wesley, care spune că succesul de runda trecută, cu FC Başov, scor 2-1, a contat enorm pentru moralul echipei: "Rezultatul bun cu Braşovul ne-a ridicat moralul. Chiar dacă am câştigat destul de greu, a fost prima victorie şi eu cred că o să creştem de la meci la meci".

Zubar a fost şef de galerie cu Lille

Revenit în România după ce şi-a încercat norocul peste hotare, francezul Stephane Zubar a urmărit partida cu Lille de la peluza suporterilor echipei gazdă, el dând chiar tonul câtorva cântece în primele 10 minute ale jocului. La ora actuală, situaţia stoperului galben-verzilor este incertă, el nefiind inclus în lot pentru niciuna dintre partidele acestui sezon.

300 de mii de euro este salariul lui Wesley Lopes la FC Vaslui

sursa: ProSport

Response to "Wesley: "Batem Steaua!""

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare