duminică, 22 august 2010

EXCLUSIV ProSport: Aurel Ţicleanu, demis prin SMS de la Craiova! "Nu eşti compatibil cu echipa!"

Posted on 00:08 by Cioara Andrei


Remiza cu Astra i-a fost fatală lui Aurică Ţicleanu, care a fost anunţat de Adrian Mititelu pe drumul de întoarcere spre Craiova că a fost demis. Patronul Ştiinţei a ales o variantă puţin costisitoare pentru a se descotorosi de tehnicianul care a lăsat Kuweit-ul în această vară pentru a prelua echipa de suflet: i-a trimis un SMS! "Nu eşti compatibil cu echipa" scrie în mesajul primit de Ţicleanu.

Vine Piţurcă?

Mai mult ca sigur, principala ţintă a lui Mititelu devine Victor Piţurcă, tehnician ce a mai negociat cu Ştiinţa înainte de a prelua Steaua. Este ştiut faptul că Piţi nu este adeptul preluării unei echipe în plin campionat, însă setea de revanşă în faţa Stelei şi a lui Gigi Becali plus părerea extrem de bună pe care o are despre lotul oltenilor l-ar putea face să îşi încalce acest principiu.

Relaţiile dintre Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă s-au răcit puţin după scandalul "Dorel Stoica", dar finanţatorul Ştiinţei este conştient că Victor Piţurcă e poate cel mai potrivit om pentru a o readuce pe Ştiinţa în prim-planul fotbalului românesc.

Se repetă istoria?

Victor Piţurcă a mai antrenat-o pe Craiova în sezonul 1994-1995. Atunci, fostul selecţioner a preluat echipa tot după un mandat al lui Aurică Ţicleanu şi a terminat campionatul pe locul 2.

"E posibil ca Piţurcă să preia o echipă în perioada următoare, poate chiar din campionat. Este montat pe muncă, ceva-ceva ar trebui să facă. Eu sunt convins că va prelua o echipă, dar nu se va bate de la principiile lui de lucru. Va pune aceleaşi condiţii. Dar în afară de Craiova, nu văd ce echipă ar alege. Nu, nu s-a gândit la Vaslui sau la CFR, Craiova îi este foarte dragă", Viorel Păunescu.




sursa: ProSport

Response to "EXCLUSIV ProSport: Aurel Ţicleanu, demis prin SMS de la Craiova! "Nu eşti compatibil cu echipa!""

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare