sâmbătă, 21 august 2010

VIDEO: rezumat Astra - Universitatea Craiova 2-2

Posted on 23:57 by Cioara Andrei





Mihai Stoichiţă şi Aurel Ţiceanu au căutat prima victorie şi în etapa a cincea, când Astra a primit vizita Craiovei. Două formaţii aflata în derivă totală aveau un singur scop: cele trei puncte puse în joc. În ciuda dorinţei şi a efortului depus de fotbalişti, partida s-a terminat 2-2, iar fanii celor două formaţii mai trebuie să aştepte cel puţin o săptămână ca să-şi vadă visul înplinit.

Fără victorie în noua ediţie de campionat, atât ploieştenii cât şi oltenii sperau să reuşească prima izbândă într-o partidă considerată facilă de ambele combatante. Timide în atac şi lipsite de orizont în apărare, cele două formaţii nu au înregistrat nimic notabil o jumătate de oră de joc, până când apărarea ploieşteană a gafat cum rar se vede, iar Piţurcă junior a îndeplinit o simplă formalitate.

Formaţia lui Ţicleanu pare că a preluat controlul, dar gândurile sumbre ale lui Stoichiţă sunt risipite de Silviu Lung, care nu reuşeşte să prindă un şut al lui Popara de la 30 de metri. Dacă prima repriză a continuat până la final în letargie, cu momente rare şi scurte de fotbal de calitate, cele 15 minute de pauză au schimbat drastic faţa celui de-al doilea mitan.

Astra atacă, oltenii se chinuie se regăsească, iar "steaua" lui Stoichiţă răsare tot cu largul concurs al unui jucător oltean, Găman făcând un penalty în careu la o situaţie care putea fi evitată. "Veteranul" Rohat transformă cu siguranţă şi precizie şi viitorul fostului tehnician al Stelei nu mai pare întunecat şi nesigur. Însp până la fluierul final mai sunt 25 de minute…

Elevii lui "Lippi" nu se retrag în apărare, refuză antijocul şi Ciucă prinde momentul, dintr-o gramadă văzută la rugby, să restabilească egalitatea. Dramatismul continuă până în ultimul moment, însă tabela rămâne neschimbată. La fel ca şi situaţia celor două echipe.


sursa: ProSport

Response to "VIDEO: rezumat Astra - Universitatea Craiova 2-2"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare