luni, 20 septembrie 2010

REZUMAT VIDEO: CFR Cluj - Targu Mures 1- 2

Posted on 14:28 by Cioara Andrei



Campioana a pierdut aseară cu 2-1 meciul cu Târgu Mureş şi e la un punct de zona retrogradării după opt etape! Cîrţu a dat RESTART CFR-ului care încă dă erori de program în Liga I. FCM-ul a executat campioana în Gruia, care nu mai pierduse acasă în campionat din aprilie 2008! Pe Cîrţu îl strânge costumul.

Nu şi pălăria. Cu euforia victoriei în Ligă, "Sorinaccio" începe zâmbind duelul cu Sabău. Face doar o mutare în "Autobasel" şi îl aruncă pe Bud titular, pentru a străpunge un FCM ultradefensiv urcat în Gruia cu cinci fundaşi!

Dar jocul este deschis de Mureş cu Vasilache, Dan Florin şi Didi pe post de dirijori pentru Cadu şi Culio. CFR-ul de Ligă e arogant, n-are consistenţă, iar Bud şi Traore nu se simt în faţă. Aşa că, omul de "zece plus" cu Basel, Alcantara, devine cel mai periculos atacant al gazdelor (5, 28, 34)! Şteţca e însă înger de fiecare dată şi scapă FCM-ul de gol. Mureşenii îşi pierd săgeata otrăvită din costa apărării campioanei, Didi, şi, odată cu ea, şi insistenţa la poarta lui Nuno, dar tot intră la pauză cu un ademenitor 0-0.


Au dat două goluri în trei minute!


Zeii îi zâmbesc lui Şteţca şi în start de mitan secund, cu două parade de excepţie la Culio (51,55). CFR strânge FCM-ul în presă, duce şi fundaşii laterali spre poarta portocaliilor, dar golul nu vine! Cîrţu simte tot mai tare respiraţia lui Paszkany de la oficială şi mută iute, Peralta la Hora, pentru un plus de creaţie. Dar sclipirea vine de la Rada, care centrează ideal sub nasul lui Şteţca, de unde Emil Dică (62) e letal! CFR-ul e cu gândul deja la prima de victorie, iar jocul îl pedepseşte. Munteanu (82) şi Stere (85) îi dau campioanei lovitura în final de meci.

sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: CFR Cluj - Targu Mures 1- 2"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare