luni, 20 septembrie 2010

REZUMAT VIDEO: Dinamo-Vaslui 1-2

Posted on 14:34 by Cioara Andrei




Meciurile lui Dinamo pot servi drept material didactic pentru studenţii de la Psihologie. Sau cel puţin ar trebui. O discuţie cu Torje, Dănciulescu sau oricare alt jucător din ofensiva "câinilor" pe tema "Cum te simţi când intri pe teren de la 0-2 pentru adversar?" ar aduce reale contribuţii în domeniul mai sus amintit. Aseară a fost un pic diferit, adică s-a plecat de la 1-0 şi s-a ajuns repede la 1-2, dar ideea rămâne!


Frustrările lui Andone, privite de unii la început ca mofturi sau scuze, au justificare deplină. Deja nu mai contează că vorbim de Rubio, Garat, Moţi, Bordeanu sau orice alt apărător al lui Dinamo, cazul ar fi dramatic. Probabil n-ar fi de mirare cum, cu ce au mai îndesat în sac aseară, fundaşii lui Andone au reuşit să bată un record vechi de 60 de ani: 18 goluri primite în primele opt etape. Dureros, dacă ne gândim că atunci Dinamo a terminat campionatul pe locul 6 din 12 echipe.


Aseară, cu un Vaslui relansat de victoria zdrobitoare pe care o administrase Oţelului etapa trecută, "câinii" au început curajos. În primele 20 de minute, Dinamo a zburdat pe teren. Ganea (5), Torje (9) şi N'Doye (13) au ratat trei ocazii importante, care păreau să fie doar aperitiv la un ospăţ pe cins­te al gazdelor. Lucrurile păreau şi mai clare atunci când Ganea a marcat elegant cu capul (18), după o centrare a lui Bordeanu.


Vasluliul a prins apoi aripi. Wesley, parcă eliberat din frâu de Caro, a curentat de două ori în cinci minute (34, 39). Prima dată, l-a forţat pe Bordeanu să trimită în propria poartă, după ce fusese deschis excelent de Sânmărtean, pentru ca, apoi, tot brazilianul să fructifice o centrare venită de la acelaşi dispecer.


În repriza a doua, Andone a încercat să mute, l-a trimis şi pe Niculae pe teren, în locul lui Rubio, dar este foarte greu să mai faci faţă piedicilor pe care propria apărare ţi le pune. Penalty-ul ratat de N'Doye în minutul 90 a pus capăt coşmarului


În minutul 90+3 Dinamo a cerut o lovitură de la 11 metri, însă centralul Augustus Constantin nu a dictat penalty, deşi se impunea. De asemenea, Kuciak trebuia eliminat pentru al doilea "galben"


"Sunt fericit că am marcat, dar mai important este că am obţinut cele trei puncte. Încet-încet ne revenim"
Wesley Lopez, atacant Vaslui.


"A fost masacru în direct. Arbitrajul lui Augustus a fost ruşinos. Farkaş trebuia eliminat, iar noi am avut penalty în ultimul minut"
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo


3 goluri a marcat Wesley în ultimele trei întâlniri cu Dinamo


Andrei Cristea, contre cu Mihăescu


Situaţia tensionată de pe teren s-a extins şi asupra băncii de rezerve, unde Andrei Cristea a avut o nouă ieşire necontrolată, de data aceasta la adresa lui Iulian Mihăescu. Secundul lui Andone l-a trimis pe Cristea să se încălzească, dar după câteva minute l-a chemat pe banca de rezerve, lucru care l-a înfuriat pe ultimul golgheter al Ligii I. "De ce mă mai trimiţi, mă, la încălzire dacă mă chemi înapoi?", a fost replica lui Andrei Cristea.


sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: Dinamo-Vaslui 1-2"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare