luni, 20 septembrie 2010

LIVE VIDEO: Steaua - Astra Ploiesti de la ora 20:30

Posted on 18:36 by Cioara Andrei


Live video Real Sociedad - Real Madrid pe Digi Sport azi de la ora 23:00 Click aici pentru a urmari live video partida pe net.


Steaua întâlneşte în această seară Astra Ploieşti, în ultimul meci al rundei a 8-a din Liga 1. Cele două formaţii s-au mai întâlnit de 12 ori, dar palmaresul este foarte echilibrat. Astfel, "roş-albaştrii" au câştigat 6 meciuri, în timp ce prahovenii s-au impus de 4 ori, celelalte două partide încheiându-se la egalitate.

Practic, Steaua a obţinut doar puţin peste jumătate din punctele puse în joc contra Astrei! Ultima ispravă a ploieştenilor s-a petrecut chiar sezonul trecut, când "dubla" lui Georgian Păun a adus Astrei o mare victorie.

Ilie Dumitrescu va miza în această seară pe acelaşi 4-2-3-1, cu Bilaşco vârf împins şi Nicoliţă, Stancu şi Tănase în spatele său. Brandan şi Bicfalvi vor juca la "închidere", în timp ce Bonfim va fi titularizat în banda dreaptă, Emeghara fiind accidentat.

"Steaua e bună, dar mergem să luăm un punct sau pe toate cele trei din Ghencea. Sper să urcăm cât mai repede, avem mare nevoie de victorie. Avem şanse mai mari decât avea Steaua la Liverpool, cu o organizare bună, cu dăruire şi muncă, se poate să le producem o surpriză. Există şi varianta să pierdem, dar mereu e aşa în fotbal, sper să avem şi noroc pentru a putea obţine un rezultat important", a spus Selymes la Sport.ro.

Palmares: 12 6 2 4 14-12

Primul meci: 1-0, la Bucureşti, în 5 decembrie 1998.

Singura victorie a echipei Astra la Bucureşti: 3-1, în 14 octombrie 2000.

Arbitri: Robert Dumitru (central) - Octavian Şovre, Stelian Slabu (asistenţi) - Mugurel Vădan (rezerve).

Observator: Dan Petrescu, Gheorghe Nedelescu.

Supervizor: Mircea Sandu.


sursa: ProSport

Response to "LIVE VIDEO: Steaua - Astra Ploiesti de la ora 20:30"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare