vineri, 24 septembrie 2010

LIVE VIDEO:U Cluj - CFR Cluj de la ora 16:30 la Digi Sport

Posted on 14:15 by Cioara Andrei


Live video U Cluj - CFR Cluj pe Digi Sport azi de la ora 16:30 Click aici pentru a urmari live video partida pe net.


"Războiul va fi pe teren şi trebuie să rămână acolo", spun cei doi jucători de la "U" şi CFR, care astăzi se vor duela pentru respect şi supremaţie în oraş.

Clujul fierbe în ultimele ore dinaintea derby-ului. Bogdan Unguruşan şi Cristi Bud au dat deja ochii cu "duşmanul" şi au început războiul declaraţiilor. Cei doi au acceptat invitaţia ProSport şi s-au întâlnit în oraş pentru a fi alături de puştii care se vor alege cu un premiu dacă echipa lor favorită câştigă. Sebastian Petruş (12 ani, junior la CFR) şi Horaţiu Moldovan (14, junior "U" Cluj) s-au întâlnit astfel cu doi dintre idolii lor.

"Vă batem vineri", "Nu, noi o să câştigăm", s-au contrat rapid copiii, după care au început tachinările între fotbalişti. "Dacă e să ne uităm după clasament, suntem favoriţi. Sper să câştigăm de data asta", a spus Unguruşan, contrazis de Bud. "În aceste meciuri nu există o favorită certă. Sper ca noi să câştigăm, mai ales că nu suntem într-o situaţie aşa bună", a fost răspunsul lui Bud.

Ambii jucători speră însă ca derby-ul de astăzi să fie lipsit de acte de violenţă atât pe teren, cât şi în tribune. "Sunt ambiţii de ambele părţi, dar sper să nu fie incidente", a spus fundaşul lui "U", completat de atacantul CFR-ului. "Îmi doresc ca meciul să fie lipsit de incidente, deşi la un astfel de joc e greu să fie linişte", a încheiat Bud.

Echipa care va câştiga în derby va desemna şi învingătorul campaniei "Marchez pentru tine", care va primi de la ProSport şi Puma echipament sportiv.


sursa: ProSport

Response to "LIVE VIDEO:U Cluj - CFR Cluj de la ora 16:30 la Digi Sport"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare