duminică, 26 septembrie 2010

LIVE VIDEO: Otelul - Steaua de la ora 16:30

Posted on 12:48 by Cioara Andrei


Live video Otelul - Steaua pe Digi Sport azi de la ora 16:30 Click aici pentru a urmari live video partida pe net.

Edi Iordănescu se află în faţa primului test adevărat din postura de antrenor al Stelei. În partida de Cupă, contra ocupantei penultimei poziţii din Liga a II-a, tehnicianul şi-a permis luxul să îşi lase artileria grea pe bancă şi să dea credit unor jucători care au evoluat mai puţin. În schimb, în meciul de azi de la Galaţi, contra liderului, Steaua trebuie să evolueze cu motoarele turate la maxim, aşa că antrenorul din Ghencea are mai multe dileme în ceea ce priveşte primul `11`. Galamaz este suspendat, în timp ce Răduţ şi Kapetanos sunt accidentaţi, aşa că Abrudan va reveni în primul `11`, iar în avanposturi va evolua, sigur, Bilaşco.

Două variante: Brandan sărit din schemă?

Chiar dacă absenţa lui Răduţ îi garanta, în principiu, prezenţa lui Bănel pe banda dreaptă, la mijloc, din informaţiile noastre, este posibil ca Iordănescu Jr să înceapă cu Nicoliţă pe linia de fund. Această joncţiune ar urma să fie făcută din cauza lui Brandan, pentru că Edi doreşte să îi găsească acestuia un loc la mijlocul terenului, în stânga, pe locul unde în mod obişnuit ar evolua Tănase. Totuşi, surse din cadrul clubului Steaua ne-au transmis că există şanse mari ca Brandan să fie lăsat pe bancă de Edi, decizia finală urmând a fi luată de tehnician mâine, după ce va fi avut discuţii individuale cu fotbaliştii. Varianta I - fără Brandan Tătăruşanu - Bonfim, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Apostol - Bănel, Stancu, Tănase - Bilaşco Varianta II - cu Brandan (Tănase în dreapta, Bănel fundaş)
Tătăruşanu - Bănel, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Apostol - Tănase, Stancu, Brandan - Bilaşco

Tănase păstrează banderola

Chiar dacă în partida de Cupă, în absenţa lui Tănase, Bănel a fost căpitanul Stelei, la Galaţi Iordănescu Jr s-a decis să îi lase banderola lui "Dodel", cel care a purtat banderola în mandatul lui Ilie Dumitrescu (e adevărat, Nicoliţă a fost accidentat o lungă perioadă). "Vă daţi seama că nu este tocmai bine să-l lăsam pe Tănase fără banderolă, ar fi ca o lovitură de ciocan pentru el. Suntem siguri că Edi o să fie foarte atent când va decide asta", ne-a spus un oficial stelist.

Munteanu vrea revanşa

" Îmi doresc enorm să bat Steaua. E tragic ce s-a întâmplat cu Ilie, însă mirajul din Ghencea a mai făcut o victimă, aşa cum am fost şi eu în urmă cu ceva timp. Mă rog, se pare că am fost privilegiat să stau o lună şi jumătate, însă nu vreau să aud de o revenire acolo nici în glumă. Ne facem de râs în toată lumea schimbând antrenorii atât de des. Uitandu-mă înapoi, îmi dau seama că am făcut o mare greşeală venind la Steaua. Nu trebuia să accept propunerea lui Becali. În Ghencea e greu ca un antrenor să reziste măcar un an, cei de-acolo trebuie să se-înveţe minte... Continuitatea e temelia performanţei ", a spus Munti în conferinţa de presă.


sursa: ProSport

Response to "LIVE VIDEO: Otelul - Steaua de la ora 16:30"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare