marți, 19 octombrie 2010

Mureşan: "Un egal cu Bayern ar fi o minune! Prefer să luăm din nou titlul decât să jucăm în optimile Ligii"

Posted on 15:16 by Cioara Andrei



Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, ar fi foarte fericit dacă echipa sa ar veni cu un punct de pe Allianz Arena după meciul din această seară contra lui Bayern Munchen, de la 21:45.

"Chit că îi lipsesc jucători ca Robben, Ribéry, Van Bommel sau Klose, Bayern are şi alţi fotbalişti capabili să câştige orice meci. Nemţii formează o echipă fantastică şi, în condiţiile în care noi suntem departe de forma pe care ne-am dori-o, un egal aici ar fi o minune, o uriaşă surpriză", a declarat preşedintele CFR-ului pentru Libertatea. Mureşan mizează pe ambiţia jucătorilor săi care vor să demonstreze că înfrângerea drasctică din meciul de Vaslui, scor 5-3, a fost una întâmplătoare.

"Jucătorii noştri trebuie să-şi revină după jocurile proaste din campionat. Deşi au dezamăgit, le-am plătit toţi banii pe care îi aveau de primit şi sper să ne mulţumească prin ceea ce vor face pe teren. Mi-ar plăcea să îndeplinim ambele obiective, titlul şi optimile Ligii, dar aş prefera să devenim iar campioni ai României, dacă aş fi obligat să aleg între cele două.",
a mai precizat Mureşan.


sursa: ProSport

Response to "Mureşan: "Un egal cu Bayern ar fi o minune! Prefer să luăm din nou titlul decât să jucăm în optimile Ligii""

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare