miercuri, 19 ianuarie 2011

Bianca Dragusanu a jignito pe Teo Trandafir spunandu-i: "Eşti o vacă împuţită"

Posted on 10:38 by Cioara Andrei


Potrivit ziarului Ring, scandalul dintre cele două a fost înregistrat cu un iPhone de către colegii Biancăi.


"Am văzut filmuleţul cu scandalul dintre Bianca şi Teo pe iPhone-ul unei prietene care frecventează Şcoala de Televiziune. Incidentul a avut loc la cursul 'Emisiuni de divertisment' ţinut de Teo Trandafir. Bianca nu suportă să i se spună verde-n faţă dacă greşeşte, aşa cum face Teo cu oricine.

De la începutul cursului până aproape de sfârşit, Bianca, aşezată în primele rânduri, mânuia telefonul şi n-a fost atentă la absolut nimic. Când Teo a întrebat-o despre subiectul discutat până atunci, Bianca a spus că nu i s-a părut atât de interesant ca statul pe net. Şi de la Teo ai ce să înveţi, că e femeia tuturor posibilităţilor... Atunci Teo a rugat-o frumos să poftească afară din sală sau să închidă telefonul şi să fie atentă.


Foarte iritată, Bianca a ripostat şi a jignit-o pe Teo, spunându-i ‘Eşti vacă împuţită! Cum îţi permiţi să mă dai afară de la un curs pe care îl plătesc?! Nu te uiţi la tine ce maldăr de grăsime eşti?!', înjurând-o într-un mare fel. A ieşit apoi trântind uşa şi strigând ‚că-şi bagă p... în Şcoala de Televiziune'", a declarat martorul întâmplării pentru ziarul Ring.


Deşi a fost jignită de asistenta TV, Teo a ignorat-o, i-a mulţumit că a părăsit sala şi şi-a văzut mai departe de curs. De atunci însă, Bianca a nu a mai călcat pe la şcoală, preferând să piardă taxa pe care a plătit-o. Mai mult, potrivit Ring, Bianca a negat conflictul cu Teo.


sursa: Ring

Response to "Bianca Dragusanu a jignito pe Teo Trandafir spunandu-i: "Eşti o vacă împuţită""

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare