luni, 31 ianuarie 2011

Ce trebuie să ştie un bărbat adevărat despre sex

Posted on 23:06 by Cioara Andrei

Sexul este o activitate de bază, instinctuală. Nu ar trebui să existe vreo carte cu explicaţii sau reguli despre cum să faci amor, dar, din păcate, unii bărbaţi au nevoie de sfaturi şi îndrumări. Mai exact, un amant adevărat trebuie să ştie cele cinci reguli ale practicării artei amorului, pentru ca iubita lui să fie într-adevăr pe culmile plăcerii.

1. Poziţiile în care face sex

Un bărbat care ştie cum trebuie să se petreacă lucrurile în pat cunoaşte mai multe poziţii în care să îşi satisfacă iubita, exceptându-le pe cele două, trei clasice pe care le cunoaşte oricine.

2. Sexul oral

Un amant desăvârşit nu se va sfii să îi ofere partenerei sale o partidă de sex oral. Bineînţeles, executat ca la carte şi finalizat în mod halucinant.

3. Sărutul

Dacă sărută bine, e bun la pat. Asta se spune. Ei bine, cam aşa e. Un bărbat care e ingenios, curios şi curajos când sărută, va fi la fel şi când face amor.

4. Ritmul

Un bărbat adevărat ştie că nu există o anumită viteză atunci când face sex şi va reuşi să se conformeze fiecărei partenere. În funcţie de gesturile acesteia, el îşi va da seama dacă o satisface şi, mai ales, cât de repede şi cum trebuie să se mişte.

5. Respectul

Înainte de toate, un macho ştie că poate să distrugă toată plăcerea dacă nu îşi tratează iubita cu respectul cuvenit, dacă nu ştie să îi asculte nevoile şi să i le satisfacă, dacă nu ştie cum să o ţină în braţe şi cum să o privească în ochi chiar în momentele cheie, atunci când face dragoste cu ea.


sursa: Libertatea

Response to "Ce trebuie să ştie un bărbat adevărat despre sex"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare