vineri, 21 ianuarie 2011

Sorin Dănilescu a scris in biletul de adio sotiei "poti sa-ti refaci viata!"

Posted on 07:26 by Cioara Andrei


Ieri, la o zi după tragedie, soţia lui Sorin Dănilescu, angajatul de la Intact care, miercuri, s-a aruncat de la etajul 5 al blocului din Bucureşti în care locuia, a găsit între copertele unui caiet al fiicei sale un mesaj ce s-a vrut a fi de adio.


“Poţi să-ţi refaci viaţa!”, a scris Sorin Dănilescu pe coala de hârtie. Descoperirea a fost făcută când femeia căuta cu disperare printre lucrurile din casă o explicaţie pentru gestul sinucigaş al lui Sorin. Acest bilet a apărut abia ieri pentru că, după ce a aşternut aceste ultime cuvinte, fiul lui Constantin Dănilescu, directorul sportiv al FC Dinamo, a închis copertele caietului şi s-a aruncat în gol.



Imediat ce au aflat de acest lucru, apropiaţi ai familiei au sfătuit-o pe femeie să predea, cât mai repede, caietul poliţiştilor. Biletul urmează să ajungă la anchetatori pentru a fi ataşat celorlalte acte din dosarul morţii lui Sorin Dănilescu. Unele surse din rândul oamenilor legii vorbesc despre existenţa unui al doilea bilet, destinat altor membri ai familiei. Ieri, Mihai Cătălin, fratŞtefan Mărgeanele lui Sorin Dănilescu, a fost la IML pentru a ridica trupul sinucigaşului. Medicii legişti care au făcut necropsia bărbatului au scris pe certificatul de deces că moartea a fost cauzată de o cădere de la înălţime.



sursa: Libertatea.ro

Response to "Sorin Dănilescu a scris in biletul de adio sotiei "poti sa-ti refaci viata!""

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare