joi, 3 februarie 2011

Cătălin Măruţă prezentatorul emisiunii “Happy Hour” îi ia apărarea iubitei lui Paszkany

Posted on 12:40 by Cioara Andrei

Cătălin Măruţă s-a simţit deranjat de prezentarea în presă a fostei dansatoare a Andrei cu titlul de “amantă” a bossului de la CFR Cluj. “Ceea ce numesc ei maliţios «amantă» înseamnă, de fapt, că Anne e iubita oficială a acestui om de ani buni. Au fost împreună şi la nunta mea”, spune Cătălin pe blogul său.

“Anne e o fată muncitoare, a dansat şi pentru Andra şi am avut ocazia s-o cunosc foarte bine, e o fată de nota 10. Da, are puţin peste 20 de ani, dar cine o cunoaşte ştie că e o fiinţă extraordinară, elegantă, decentă, fină, care era în stare să alerge într- o zi de la Cluj la Bucureşti ca să danseze pentru Andra, apoi să fugă imediat înapoi, la Cluj, pentru că avea examen”, a mai descris- o vedeta PRO TV pe tânăra iubită a lui Paszkany.


«Dacă un om se desparte de soţie, poate că are motivele lui» Cătălin Măruţă crede că Paszkany are de suferit acum, pentru că şi-a dorit un divorţ discret şi pentru că nu şi-a expus prin ziare problemele conjugale. “Oamenii care îl judecă nu iau în calcul faptul că, să fim serioşi, dacă un om se desparte de soţie, poate că are motivele lui. În fond, cine ştie exact ce se petrece în interiorul unei căsnicii?”, se întreabă Măruţă pe blogul său.

“Nu am negat niciodată că Arpi şi Anne sunt prietenii noştri, poate chiar cei mai buni, cu atât mai mult ştiu despre ce vorbesc, atunci când afirm ceva legat de ei, fiindcă eu cunosc situaţia mult mai bine decât mulţi”, consideră vedeta PRO TV.


sursa: Libertatea

Response to "Cătălin Măruţă prezentatorul emisiunii “Happy Hour” îi ia apărarea iubitei lui Paszkany"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare