joi, 3 februarie 2011

Bianca Dragusanu si-a luat ruj din Obor

Posted on 12:44 by Cioara Andrei

Bianca Drăguşanu are grijă de finanţele personale. Chiar dacă unele haine şi le cumpără de la Milano, Italia, in garderoba vedetei se găsesc şi ţoale achiziţionate de la tarabă, pe care apoi le transformă cu ajutorul unor fermoare sau al unor nasturi inspirat poziţionaţi, pe care şi-i ia din Bucur Obor, din Capitală. “Nu mă face eticheta. Cumpăr haine şi din Europa, şi de la Milano, şi din Dragonul Roşu, iar dacă văd o rochie la second-hand care îmi place, o iau”, mărturisea, deunăzi, Bianca Drăguşanu.

Iar afirmaţiile ei pot fi confirmate de fotoreporterii Libertăţii, care au surprins-o că îşi face cumpărăturile din Bucur Obor. E adevărat! În magazinul bucureştean din care şi-a luat câteva fermoare, un set de nasturi şi rujuri, a ajuns abia după ce îşi achiziţionase un braţ de “cârpiţe” de la o bătrână care vindea în zona Pieţei Romane din Capitală.


Erau hainele prea largi?
Cumpărăturile făcute în Bucur Obor ne duc cu gândul la faptul că hainele fie erau prea largi (mai ales că vedeta a şi slăbit în ultima vreme) şi că avea nevoie de câteva accesorii (nasturi, fermoare) pentru a le ajusta pe ici-pe colo, fie vrea să-i arate fostului său iubit, creatorul de modă Cătălin Botezatu, că nu este aşa greu să te impui ca designer vestimentar.

sursa: Libertatea

Response to "Bianca Dragusanu si-a luat ruj din Obor"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare