miercuri, 2 februarie 2011

Dan Diaconescu a declarat ca daca îi inchid OTV-ul castiga alegerile!

Posted on 22:42 by Cioara Andrei

Noutăţile despre Partidul Poporului rulate în timpul emisiei OTV reaprind conflictul dintre „Televiziunea Poporului” şi CNA. În timp ce membrii forului audiovizual consideră mesajele „publicitate politică”, patronul televiziunii, Dan Diaconescu, susţine că acestea sunt doar „informaţii despre scena politică” şi va continua să le transmită chiar cu riscul închiderii OTV.

CNA a decis, ieri, să amendeze OTV cu 50.000 de lei din cauză că televiziunea a difuzat, între 18 şi 23 ianuarie, în afara campaniei electorale, publicitate politică pentru Partidul Poporului, înfiinţat de Dan Diaconescu. Membrii CNA au luat în discuţie şi varianta întreruperii emisiei OTV pentru 10 minute, însă măsura a picat la vot. „Vom contesta această amendă de la CNA. Dacă noi facem reclamă electorală, atunci ceea ce fac cei de la Realitatea TV şi de la Antena 3 ar trebui pedepsit cu condamnarea la moarte”, a declarat, pentru „ring”, Dan Diaconescu.

„Unii membri CNA vor fi pedepsiţi grav”
Patronul OTV şi fondatorul Partidului Poporului afirmă că are în vedere, la rândul său, sancţionarea celor din „poliţia” audiovizualului.

„Membrii CNA sunt disperaţi, vom veni la putere şi ştiu şi ei că îi vom schimba pe toţi, iar pe o parte a acestora vrem să-i pedepsim şi mai grav pentru ce au făcut. Ne-au mai închis o dată postul, aşa că n-ar mai fi o noutate. Acele anunţuri nici măcar nu sunt reclame, ci, pur şi simplu, nişte informaţii normale despre scena politică românească. Se simt ameninţaţi, probabil, pentru că, în cele mai recente sondaje, Partidul Poporului are deja 28% şi reprezintă un mare pericol pentru celelalte formaţiuni politice. Nu vom accepta închiderea emisiei OTV, dar asta va mai ridica partidul nostru în sondaje cu încă pe atât. Vom contesta decizia, mai ales că, mai nou, e interzisă oprirea unui post de televiziune. Însă la noi, în România, orice e posibil. M-au arestat ei, darămite asta... N-ar fi o noutate. Se apropie însă alegerile şi se rezolvă totul”, consideră Dan Diaconescu.


Continuă „publicitatea politică”
Întrebat dacă se va conforma solicitărilor CNA, Diaconescu a precizat: „Vom continua difuzarea mesajelor pe ecran, ca până acum. Câtă vreme vor avea loc de mesaje cei de la Realitatea şi Antena 3, nu înţeleg de ce noi să nu avem. Ştiam că PNL a făcut o plângere la adresa noastră, prin Crin Antonescu, acum câteva săptămâni, nu mă aşteptam însă să fie atât de mare morcovul, dar trebuie să aflăm cine a făcut reclamaţia. Dacă măsurile CNA se vor transforma într-o şicană la adresa OTV, vom apela la susţinătorii Partidului Poporului.

Nouă «ne convin» toate aceste atacuri, arată exact ce au ei pe suflet împotriva noastră şi îi conving şi mai tare pe români că n-au altă soluţie decât Partidul Poporului şi candidatura mea la preşedinţie. Închiderea OTV ar duce clar la câştigarea alegerilor de către noi.

Ar fi picătura care ar umple paharul”.
Mesajele care au „sensibilizat” CNA Pe 19 ianuarie, OTV a difuzat următorul „News Alert”: „Îngroziţi că Dan Diaconescu va fi, conform sondajelor de opinie, noul preşedinte al României, actualii lideri ai ţării au ordonat azi anchetatorilor să-l cheme pe jurnalist iarăşi la poliţie, mâine-dimineaţă, la ora 8.00, pentru a noua oară consecutiv în ultimele săptămâni”.

La acest mesaj s-a adăugat: „Odată veniţi la putere, Dan Diaconescu şi Partidul Poporului vor trece la arestarea lor şi la confiscarea averilor dobândite ilegal de toţi pedeliştii”.
18 luni a fost închis OTV, din 2002 până în 2004, după ce licenţa de emisie a postului a fost retrasă de CNA.

sursa: Ring

Response to "Dan Diaconescu a declarat ca daca îi inchid OTV-ul castiga alegerile!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare