joi, 24 februarie 2011

Emisiunea Romania te iubesc revine din 27 februarie la PRO TV cu Paula Herlo şi Cristian Leonte

Posted on 15:25 by Cioara Andrei


Eterna şi fascinanta Românie este o sursă inepuzabilă de subiecte, dar şi de declaraţii de dragoste. Iar echipa de la emisiunea ”România, te iubesc!” o ştie cel mai bine. Din 27 februarie, prezentatorul Cristian Leonte, alături de Paula Herlo şi de ceilalţi colegi de emisiune, revine cu un nou sezon de reportaje şi anchete la ”România, te iubesc!”... o altfel de poveste de dragoste.

- De când aţi început acest proiect, care au fost cele mai mari satisfacţii?
Paula: Ne bucurăm de fiecare vorbă bună pe care o primim din partea oamenilor care ne urmăresc. Sunt oameni care spun că au decis să nu se mai uite la televizor, însă duminica la ora 18.00 îl pornesc să urmărească "România, te iubesc!". Satisfacţii am şi pentru fiecare reportaj bun pe care îl fac şi care stârneşte reacţii.


- Dar cele mai mari decepţii?
Cristian: Decepţii îmi provoacă o parte din oamenii din materialele "România, te iubesc!", cei care nu dau doi bani pe legi, pe bun simţ, pe respectul minim pentru omul de lângă tine, pe viaţa civilizată pe care eu vreau şi încerc să o trăiesc.


- Ce vom vedea în noul sezon?

Paula: Anchete despre mafia pădurilor, despre cum s-au îmbogăţit unii promiţând o viaţă mai bună oamenilor din oraşele monoindustriale, vom intra în lumea interesantă a sectelor religioase şi vom vorbi despre drama copiilor abandonaţi, pe care statul îi ignoră bazându-se pe o lege care le ia dreptul la o familie. Cei interesaţi de mâncarea bio vor afla că e mai sănătos să priveşti eticheta înainte de a pune produsul în coş. Vom aduce în continuare în atenţie neregulile din sistemul sanitar şi vom vorbi despre cum s-au cheltuit banii europeni accesaţi de România.


- Cât de importantă este pentru voi această declaraţie: "Te iubesc!"?

Paula: "Te iubesc" spui atunci când ţi-e bine. Spui şi atunci când în momentele grele simţi că îţi e aproape. Noi spunem "România, te iubesc!" pentru că e locul în care am rămas. Pentru că e ţara în care, cu bunele şi relele ei, noi avem împliniri.
Cristian: Declaraţia "România, te iubesc!" e o oglindă a vieţii românului în România. Convingerea mea e că toţi ne iubim ţara, dar din motive diferite.


- Cum reuşiţi să vă detaşaţi de meseria voastră în timpul liber?
Paula: De multe ori am spus că, atunci când deschid uşa casei, mă detaşez de serviciu, de grijile de la birou. Citesc, fac cumpărături on line sau mă întâlnesc cu prietenii mei dragi.
Cristian: Îmi place mult să călătoresc şi să încerc să vorbesc limba locului în care ajung. Dar, dacă în zonă apare vreun eveniment important, nu pot să întorc spatele meseriei şi să-mi văd de vacanţă. Hai să zicem că sunt tot timpul pregătit să încetez să mă detaşez de meserie. Şi ascult cu pasiune muzică.


Echipa de la "România, te iubesc!"

Materialele lor reuşesc întodeauna să-i ţină pe telespectatori cu sufletul la gură şi, uneori, chiar să determine autorităţile să ia măsuri. Registrul donatorilor onorifici de celule stem este doar una dintre bătăliile câştigate cu morile de vânt din România. Alex Dima, Rareş Năstase, Anca Nastasi, Cosmin Savu şi Toni Dohotariu ne promit un nou sezon incitant de reportaje şi anchete , la "România, te iubesc!", din 27 februarie, la PRO TV.

Alex Dima
"Cel mai bun material al meu... încă nu l-am făcut. Bun a fost cel despre starea deplorabilă a CFR-ului. Bun a fost şi cel despre situaţia copiilor de la Valea Screzii, copiii părintelui Tănase. A fost bun pentru că a avut ceva urmări pentru copiii de acolo. Mulţi au văzut ce este în Vale şi au ajutat şi sper să mai ajute. Daca l-aş mai face o dată… cred că aş sta mai mult alături de puştii de acolo".


Rareş Năstase

" M-am ocupat de campania de la Ştirile PRO TV şi de o ediţie specială pe această temă. În primul rând au fost materialele în care prezentam exemplul chilian - modul cum în Chile, unde am fost două săptămâni, autorităţile au au învăţat să se lupte cu seisme puternice. Au fost şi anchetele făcute în România, cu dezvoltatori care au construit fără să ţină seama de reguli şi cu autorităţi care au închis ochii".


Cosmin Savu
"Cred că cel mai bun şi totodată cel mai greu reportaj al meu este... cel la care lucrez acum! Bun a fost reportajul despre investiţia României în Ucraina, la Krivoi Rog, acolo unde am fost fugăriţi de securiştii autohtoni, bun a fost reportajul despre patrimoniul vechii Uniunii a Sindicatelor sau cel al mafiei certificatelor de revoluţionar. Din păcate sau din fericire, oricât de mult ai lucra pe un subiect, oricâte informaţii ai acumula, întotdeauna îţi mai rămâne ceva de spus".


Anca Nastasi
"Cel mai bun reportaj este cel care m-a schimbat şi pe mine cel mai mult. Am pornit de la ştirea care a făcut înconjurul lumii, cum că ar fi fost descoperit cel de-al cincilea gust: . Este vorba de glutamatul monosodic, pe care chimiştii au reuşit să-l producă sintetic, iar acum e nelipsit - ca aditiv sintetic în mai toată mâncarea pe care o cumpărăm - E621. Şi în acest sezon pregătesc un reportaj despre zbaterea românilor în căutarea hranei sănătoase şi nutritive. Veţi afla povestea roşiei care costă 20 lei kg, a pieptului de curcan care costă 180 de lei/kg, veţi vedea ce spun cercetătorii despre laptele ultrapasteurizat şi cum şi-au făcut călugăriţele din Prahova clienţi fideli de la Bucureşti, care caută carne proaspătă din animal crescut cu frica lui Dumnezeu…".

Toni Dohotariu "Să zicem că cel mai bun material al meu a fost ancheta în lumea vrăjitoarelor. Deşi suntem în 2011, lumea încă se mai duce la vrăjitoare, chiar oameni educaţi. M-am dus la ele cu camera ascunsă şi cu poza lui Woody Harrelson sub pretextul că este iubitul meu din Brăila. Mi-au cerut bani şi mi-au promis că mă voi căsători cu el. Reportajul e reuşit pentru că are mărturiile unor oameni păcăliţi, iar faptul că m-am făcut pe mine personaj şi m-am înflitrat în ghemul lor de minciuni a dat foarte bine. În plus, merge pe reţeta investigaţiei, dar are şi mult umor. Ce aş schimba acum? Aş căuta o idee nouă ca să le păcălesc din nou, pentru că şi eu, ca orice reporter deştept, am ceva din şcoala lor de şmecherie".


sursa: PRO TV Magazin

Response to "Emisiunea Romania te iubesc revine din 27 februarie la PRO TV cu Paula Herlo şi Cristian Leonte"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare