luni, 7 februarie 2011

Mihai Bendeac s-a speriat de un individ din public care a urcat pe scena teatrului din Galati!

Posted on 11:10 by Cioara Andrei

Un incident s-a petrecut sâmbătă seară, la Teatrul Dramatic din Galaţi, la premiera piesei „Crimă la Howard & Johnson”, în care joacă şi Mihai Bendeac. La finele actului I, un individ a intrat pe scenă, spunând în gura mare că este Dumnezeu. Îngroziţi, actorii au părăsit scena. Se pare că Bendeac a fost primul.

Agitaţie mare, sâmbătă seara, la Teatrul Dramatic din Galaţi. Zeci de admiratoare ale lui Mihai Bendeac au venit să-l vadă pe actor în piesa „Crimă la Howard & Johnson”. După terminarea actului I, pe scenă a apărut însă un individ care a început să vorbească singur şi să spună că este Dumnezeu. Fără să ştie ce se întâmplă, Mihai Bendeac a părăsit fugind scena.

Îngrozite, şi colegele lui au făcut acelaşi lucru, iar individul a fost luat de pe scenă cu ajutorul unui maşinist şi al unui pompier. Conducerea Teatrului Dramatic din Galaţi a declarat că vina pentru acest incident aparţine staff-ului de la Bucureşti care, deşi supravegheau cabinele de machiaj şi culisele, i-a permis individului să intre pe scenă.

„Sunt după un spectacol ce putea fi ultimul din viaţa mea”, a scris Bendeac pe blogul său, despre incidentul de la Galaţi.

sursa: Libertatea

Response to "Mihai Bendeac s-a speriat de un individ din public care a urcat pe scena teatrului din Galati!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare