joi, 10 aprilie 2008

www.sport.ro a împlinit un an de recorduri!

Posted on 17:32 by Cioara Andrei


Cel mai accesat site al unei televiziuni de sport din România împlineşte pe 10 aprilie un an de la lansarea sa.

În acest timp, www.sport.ro s-a impus ca site-ul cu cea mai mare cantitate de conţinut video, fie că au fost ştiri bombă, competiţii sportive transmise în direct sau exclusivităţi, stabilind noi reguli pentru jucătorii din online-ul sportiv din Romania.

Astfel, în luna martie 2008, www.sport.ro a înregistrat 822.116 de vizitatori unici, fiind devansat în categoria sa, doar de www.protv.ro (1.059.503) şi de gsp.ro (966.814). În schimb, www.sport.ro a reuşit în faţa unor competitori cu o istorie mai lungă în on-line, cum ar fi: www.prosport.ro (764.067), www.hotnews.ro (747.141) sau www.libertatea.ro (654.856), potrivit datelor SATI.

Recordurile site-ului în materie de trafic nu se opresc aici: 735.000 de vizitatori pe săptămână (18.02.2008 - 24.02.2008) şi de 127.000 de vizitatori pe zi (05.03.2008), potrivit trafic.ro.

Sport.ro a stabilit recorduri şi la capitolul exclusivităţi. A difuzat pentru prima dată un jurnal de ştiri sportive, numai pe site. O iniţiativă curajoasă care s-a transformat într-o tradiţie marca sport.ro: Special exclusiv www după derbiurile din Liga I, Special live în fiecare zi şi transmisiuni live şi exclusive ale conferinţelor de presă ale granzilor Steaua, Dinamo, CFR Cluj şi Rapid.

În prezent, www.sport.ro este site-ul de sport cu cele mai multe trasmisiuni live de sport, exclusive în România: meciurile din Champions League ale superputerilor din fotbal - Barcelona, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Chelsea, AC Milan şi Inter Milano şi rezumate din Champions League. Site-ul Sport.ro a mai stabilit un record atunci când a transmis, într-o singură zi, patru meciuri din Liga Campionilor, trei dintre ele în paralel.

Internauţii au putut urmări, în exclusivitate şi live pe sport.ro, gala Local Kombat, partidele Oltchimului din Liga Campionilor la handbal, hochei (semifinala şi finala Campionatului României), partide din Liga a II-a de fotbal cu echipele care se bat la promovare, rugby din Liga I naţională. Însă recordul de transmisiune live a fost stabilit odată cu difuzarea curselor de cai de la Dubai World Cup: 7 ore de live.

www.sport.ro este singurul site care are o secţiune specială dedicată wrestling-ului, unde fanii pot găsi cele mai noi imagini şi stiri.

În plus, sport.ro a dat o nouă dimensiune noţiunii de interactivitate cu vizitatorii. Costin Lazăr, Emeric Ienei, Ovidiu Herea, Alina Plugaru, Emil Dică, Titi Dumitriu, Gabi Balint sunt doar câteva dintre personalităţile care s-au perindat pe la videochatul sport.ro. Comentatorii de wrestling şi vedetele sport.ro sau ale departamentului Sport de la Pro Tv păstrează şi ei, prin intermediul videochatului, contactul direct cu vizitatorii site-ului.

Concursurile derulate pe sport.ro i-au trimis pe fani la cele mai tari evenimente sportive – aceştia au câştigat bilete la meciurile Stelei din Champions League, la concursurile din wrestling, precum şi la Galele Local Kombat.

Response to "www.sport.ro a împlinit un an de recorduri!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare