joi, 10 aprilie 2008

Liverpool - Arsenal 4-2. Ce meci! Ce goluri!

Posted on 23:04 by Cioara Andrei


Echipa lui Rafa Benitez a reuşit să spulbere monotonia scorurilor din întâlnirile cu Arsenal, dar şi să se califice în semifinalele Champions League, unde va da peste o altă echipă din Premier League - Chelsea.

După cele două meciuri Arsenal-Liverpool disputate săptămâna trecută - unul în Ligă şi altul în campionat - şi încheiate cu acelaşi scor, 1-1, "cormoranii" au câştigat cu 4-2 returul din Champions League, dar nu atât de clar ca şi diferenţa de două goluri înregistrată la final. Ba mai mult, în minutul 84, scorul de 2-2 trimitea în semifinale pe Arsenal.

Echipa lui Wenger a deschis scorul după doar 13 minute, prin Diaby, jucătorul care a înscris şi împotriva Stelei, în meciul de pe Emirates. Liverpool a egalat în minutul 30, când Hyypia a marcat cu o lovitură de cap imparabilă, după un corner.

Scorul de 1-1 înregistrat la pauză nu prevestea nimic din nebunia care urma în a doua repriză. Mai întâi, golgeterul lui Liverpool, Torres, a marcat în minutul 69. În disperare de cauză, Wenger i-a introdus pe Van Persie şi Walcott, iar puştiul englez de doar 19 ani a creat faza golului de 2-2, marcat de Adebayor.

Imediat însă, Liverpool a primit un penalty, nici pe departe atât de clar ca cel refuzat lui Arsenal în partida tur, care a fost transformat impecabil de Gerrard.

Golul marcat de Babel în prelungirile partidei, când Arsenal era cu toată echipa în atac, nu a mai contat decât pentru statistică.













SURSA: WWW.PROTV.RO


Response to "Liverpool - Arsenal 4-2. Ce meci! Ce goluri!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare