sâmbătă, 29 noiembrie 2008

"Câinii" au ieşit din ceaţă! Dinamo - FC Argeş 2-0

Posted on 23:00 by Cioara Andrei


Ultima partida a câinilor din acest tur, înainte de a se trage cortina peste prima parte a sezonului, nu a stârnit interes în rândul suporterilor. Cu toate acestea, puţinii fani veniti sa-si sustină favoriţii au ţinut să le prezinte nota de plată lui Torje şi Ropotan pentru "trădarea culorilor", apostrofându-i înca de la încalzire. Gazdele au început mai bine partida, Ropotan este aproape de a-si spăla păcatele, dupa o recentrare a colegului de petreceri, Torje. Însă reluarea primului, din 8 metri este reţinută fără emoţii de Boşneag.

Replica timidă a piteştenilor, în minutul 5, Tănase trage din colţul careului mare,însă şutul este slab şi Dolha nu are probleme.Dinamo revine în atac, însă Ad.Cristea, Dănciulescu şi Andrei Cristea trec pe lângă deschiderea scorului.

Cu toate acestea, argeşenii lui Ionuţ Badea sunt aproape de a produce surpriza în Ştefan cel Mare, dar bara se opune la lovitura de cap a lui Dulcea, din 8 metri. "Câinii" au o răbufnire de orgoliu şi în două minute ratează trei ocazii uriase de gol: mai întâi Cristea trage de la 20 de metri sub bară, însă Boşneag respinge în corner. Lovitura de colţ se execută,balonul ajunge la Julio Cesar,însă Bosneag este atent şi reţine şutul acestuia din 8 metri. 30 de secunde mai târziu, Danciulescu urcă pe partea stângă în aplauzele tribunelor, intră în careu, însă şutul acestuia din unghi trece milimetric pe lângă poartă şi speranţele Argeşului la locul 3 rămân intacte. Prima parte a meciului a aparţinut gazdelor,însă o dominare stearpă,fără rezultat pe tabela de marcaj şi echipele merg la cabine Repriza a doua a început anevoios, ceata punându-le serioase probleme celor doua echipe. Nastasie vrea sa profite de conditiile meteo si încearca un lob de la 30 de metri, chiar în debutul partidei, însa nu se lasa surprins si prinde mingea. Un minut mai târziu, Ropotan trage de la 28 metri, pe jos, balonul musca din gazon, dar nu si din plasa argesenilor,fiind retinut de goalkeeper-ul pitestenilor. Frigul impulsioneaza partida, meciul capata ritm, iar tribunele se animeaza si ele.  Faza meciului în minutul 55. Corner pentru Dinamo, mingea ajunge la renegatul Ropotan, acestaa trage de la9 metri, însa Poenaru îi face concurenta lui Bosneag si respinge de pe linia portii cu mâna. Mijlocasul este eliminat, Danciulescu bate penalty-ul, trage în dreapta lui Bosneag, însa rateaza si dinamovistul îl face erou pe goalkeeper-ul pitestean.

În minutul 61 galeria se ridica în picioare,dar nu pentru a-si sustine favoritii,ci pentru a-i mai adiministra o doza de înjuraturi lui Ropotan, la schimbarea acestuia cu Miranda. Patru miinute mai târziu, Dinamo construieste o faza spectaculoasa, balonul circula pe axa Bostina, Torje, Miiranda, Adrian Cristea, acesta din urma trage din interiorul careului, iar Bosneag se vede nevoit sa scoata mingea din "ate" de aceasta data. Dupa deschiderea scorului, Dinamo reactioneaza ca o echipa matura, stapâneste jocul paseaza la mult mijlocul terenului, multumindu-secu rezultatul înscris pe tabela. Kamara iese la rampa aabia în minutul 80, la centrarea venita de la ex-dinamovistul Tames, însa reluarea acestuia este prinsa cu suguranta de Dolha. Argesenii sunt departe de forma aratata în partidele precedente si nu reusesc sa puna mari probleme în Stefan cel Mare, parând ca sunt mai degraba cu gândul la vacanta, decât la un loc pe podium,acolo unde ar fi putut ajunge în cazul unei victorii în Groapa, pentru că de marcat, marchează tot Dinamo şi Miranda marchează primul gol pentru Dinamo în acest sezon, după o pasă a lui Andrei Cristea. Partida se încheie,iar lui Dinamo nu-i rămâne decât sa se roage pentru rivalii din ghencea pentru a deveni campioana de toamnă.


sursa: ProSport

Response to ""Câinii" au ieşit din ceaţă! Dinamo - FC Argeş 2-0"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare