luni, 30 august 2010

REZUMAT VIDEO: CFR Cluj - Pandurii 2-1

Posted on 09:53 by Cioara Andrei




CFR a învins mult mai lejer decât o arată scorul, 2-1, pe codaşa clasamentului, Pandurii. Cluejnii au urcat astfel pe poziţia a noua, strângând opt puncte în şase etape

Mandorlini face echilibristică pe sârmă. Miraculos, îşi menţine echilibrul cu opt puncte în şase etape, iar centrul său de greutate este răbdarea lui Paszkany. Chiar şi aşa, acest joc nu poate dura la infinit. Partida cu Pandurii, "lanterna roşie", era ocazia de a obloji puţin rănile începutului de sezon. Drept pentru care, CFR a arătat forţă şi hotărâre încă de la debut. E. Kone a şutat cu setea unui jucător nedreptăţit, deschizând scorul (19). Ţinută în corzi, trupa lui Badea s-a trezit cu Alcantara liber în opt metri. Latul brazilianului a modificat a doua oară tabela (24). Bastos a închis repriza spectaculos. Arţăgos, s-a luptat pentru minge la mijlocul terenului, a avansat în viteză, apoi un dribling şi, în final, un şut bine ochit, scos cu greu de Popa (44).

Kone şi Bastos au adus o viteză în plus la jocul ardelenilor. Circulaţuia mingii s-a produs mai cursiv, au apărut combinaţiile în ritm susţinut, verticalizările şi un-doi-urile. Cu codaşa clasamentului, dar oricum elemente noi pentru acest sezon de Liga 1.Ceferiştii au mai redus din turaţie odată cu trecerea timpului, aşteptând parcă cele trei puncte atât de esenţiale. Pe acest fond a venit penalty-ul lui Voiculeţ (85) şi golul de onoare al unei echipe ce nu a contat mai deloc timp de 85 de minute.

CLICK AICI PENTRU A REVEDEA CELE MAI TARI FAZE DIN MECI


Echipele de start:


CFR Cluj: Stăncioiu - Tony, Piccolo, Alcantara, Edimar - Bastos, Mureşan, Culio - Hora, Bud, E.Kone
Rezerve: Claro, Rada, Panin, E.Dică, Kivuvu, Batin, Peralta
Pandurii: Popa - Matei, Chiricheş, Pintilii, Grecu - Băcilă, Menassel, Voiculeţ, Orac - Stromajer, Ad.Iordache
Rezerve: Mingote, Viera, Nistor, I.Iordache, Hidişan, Apostu, Ghindeanu.

sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: CFR Cluj - Pandurii 2-1"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare