luni, 30 august 2010

REZUMAT VIDEO: Craiova - Sportul 1-0

Posted on 09:48 by Cioara Andrei




Oltenii l-au primit ca pe un rege pe Victor Piţurcă. 20.000 de oameni au venit să-l vadă din nou pe banca Ştiinţei după 15 ani. Şi în final aveau să plece fericiţi.

"Să nu ne aşteptăm acum la minuni. Trebuie să o luăm pas cu pas", spunea Adrian Mititelu acum două zile, când Victor Piţurcă şi-a dat acordul să vină la Ştiinţa. Sfatul finanţatorului oltean s-a potrivit de minune cu primul meci în Bănie al fostului selecţioner. Piţi a umblat intens la moralul jucătorilor în cele două zile avute la dispoziţie. A transformat o echipă blazată, parcă fără chef, într-o formaţie care luptă pentru fiecare minge şi fiecare metru de teren. Nu a avut timp însă să îmbunătăţească şi jocul ofensiv al Ştiinţei, care suferă în continuare. Cu primul şut pe poartă în minutul 32 şi cu doar două ocazii adevărate în prima repriză, Craiova nu a impresionat decât prin dăruire şi prin presingul agresiv, noţiune străină oltenilor până azi.

Asaltul steril al oltenilor a continuat şi după pauză. Piţi a fost gata să răsufle uşurat în minutul 58, dar Mihai Costea, scăpat singur spre poartă, l-a făcut mare pe Niculescu. Wobay şi-a mai încercat şi el o dată norocul, însă fără rezultat. Când totul părea pierdut, norocul şi-a întors faţa şi către olteni, pentru prima dată în acest sezon. Stoianof a scuturat plasa în minutele de prelungire şi a dat statul nebuniei în Bănie. Acelaşi 1-0 ca şi în 1994. Oare ce va urma?


Echipele de start:

Universitatea Craiova: Lung - Dănănae, Găman, Iliev, Ciucă - Wobay, Prepeliţă, Dilevski, Dina - Mihai Costea - Alex Piţurcă

Rezerve: Hotoboc, Bărboianu, Lopes, Ologu, Stoianof, Gargorov, Firţulescu



Sportul: Niculescu - Farmache, Patriche, Ghinga, Maxim - Bălan, Irimia, Pătraşcu, Varga - Ferfelea, Curelea

Rezerve: Viciu, Cazan, D. Lung, Nae, Postolache, Dobre, Beta


sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: Craiova - Sportul 1-0"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare