luni, 30 august 2010

REZUMAT VIDEO: Unirea Urziceni - FC Vaslui 2-1

Posted on 09:36 by Cioara Andrei





Maftei şi Bordeanu au adus prima victorie pentru Urziceni în acest sezon. La cum se prezintă însă situaţia ialomiţenilor, s-ar putea ca a doua să se lase aşteptată! Cu o echipă aproape vândută, Unirea Urziceni a trecut la pas de "galacticii" lui Lopez Caro

Unirea Urziceni a obţinut prima victorie pe teren propriu (2-0), în faţa lui FC Vaslui, care nu se regăseşte nici după şase etape.

Atmosferă dezolantă aseară pe stadionul pe care Unirea devenea campioana României şi termina sezonul trecut pe locul al doilea. Nici 200 de suporteri nu au venit să urmărească ultima reprezentaţie oferită de fotbaliştii care nu de mult aduceau faimă micuţului oraş ialomiţean şi care în curând vor îmbrăca alte tricouri. FC Vaslui, deloc "galactică" aşa cum se aştepta toată lumea, spera că degringolada de la Urziceni ar putea să le priască, dar nu a fost să fie.

Victorie fără probleme


Extrem de agitat, cu un ochi la teren şi cu unul la tribună, acolo unde se afla Adrian Porumboiu, spaniolul de pe banca Vasluiului, Lopez Caro, a privit neputincios cum Maftei deschidea scorul cu capul (24), după un corner executat de Frunză. E drept, câteva minute mai devreme, Galamaz "mângâia" mingea cu mâna în careu, dar centralul Kovacs nu dicta nimic. Nicio scuză pentru galben-verzi, care erau dominaţi copios de Unirea şi care în minutul 40 au primit şi a doua lovitură. De data aceasta de la Bordeanu, cel care a transformat un penalty venit după un fault la Bilaşco. Aşa s-a încheiat prima repriză, în acompaniamentul suporterilor moldoveni care cereau demisia lui Caro şi cu Porumboiu părăsind nervos tribuna înainte ca jucătorii să plece la cabine. A fost o repriză perfectă pentru Galamaz şi compania, care au stat perfect în ghete şi în tot restul meciului, în timp ce la Vaslui tot ce se putea vedea era o degringoladă totală. Aşa s-a scris ultima filă din cartea "Unirea Urziceni" - cea mai surprinzătoare şi performantă echipă a ultimilor trei ani în Liga I şi care, foarte probabil, nu va mai fi niciodată trupa de "lupi" care uimea Europa.

VEZI AICI COMENTARIUL LIVE TEXT AL MECIULUI

Echipele de start:

Unirea Urziceni:
C. Grigore - E. Nicu, Galamaz, Mehmedovic, Bordeanu - Maftei, Brandan - Onofras, Todoran, Frunza - Bilasco
Antrenor: Eugen Nae
Rezerve: Tudor, Paraschiv, Rusescu, Ricardo, Semedo, Neaga, Apostol

FC Vaslui: Kuciak, Papp, Ghencev, Milanov, Raul Costin, Miliasevic, Farkas, Adailton, Annang, Wesley, Pouga
Antrenor: Lopez Caro
Rezerve: Cesnauskis, Neagu, Pancu, L. Sanmartean, Bello, Hugo Luz, Gheorghiu


sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: Unirea Urziceni - FC Vaslui 2-1"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare