luni, 30 august 2010

REZUMAT VIDEO: Gaz Metan Mediaş - Rapid 0-1

Posted on 10:02 by Cioara Andrei



Rapid a bătut-o ieri pe Gaz Metan Mediaş, la Sibiu, cu 1-0, prin golul lui Herea, din lovitură de la 11 metri, după un joc încins, pigmentat cu trei eliminări şi unsprezece cartonaşe galbene.

Ani buni a aşteptat Sibiul vizita unei forţe din fotbalul românesc. Ieri, setea de fotbal a microbiştilor ardeleni a fost stinsă de vizita Rapidului pentru jocul cu surpriza startului de sezon, Gaz Metan. Chiar dacă giuleştenii au obiectiv clar un loc de cupă europeană, meciul cu Mediaşul îi găsea pe locul 6, trei poziţii sub trupa condusă excelent de pe teren de Eric. Surprinzător sau nu, medieşenii au început tare jocul şi, după doar câteva minute, Kubala aducea deja pericolul la poarta lui Bornescu. Nu a fost o întâmplare, pentru că giuleştenilor le-a mai trecut glonţul pe la ureche de câteva ori. Doar Cassio, într-una din puţinele dăţi în care s-a întâlnit cu mingea de când a venit la Rapid, a fost aproape de gol pentru alb-vişinii.


Festival de cartonaşe

Repriza a doua s-a schimbat radical, dar nu fotbalul a fost cel care a ridicat în picioare spectatorii, ci nervozitatea, uneori peste măsură, a jucătorilor. Rapid totuşi a reuşit să se desprindă pe tabelă după ce Herea a transformat cu siguranţă un penalty venit după un henţ în careu la Kubala. Acelaşi Herea şi-a pierdut cumpătul în minutul 68, primind al doilea "galben" şi fiind, implicit, eliminat. L-a imitat Sburlea, care a intrat în repriza a doua şi a văzut şi el două "galbene", părăsind terenul mai devreme, dar şi Aganovic, eliminat şi el pentru cumul de cartonaşe. La toate acestea se adaugă şi alte opt cartonaşe galbene, uneori arătate cu uşurinţă de centralul Haţegan. În rest, fotbal destul de puţin, Lazăr şi compania preferând să se baricadeze în defensivă, menţinând cu câteva emoţii avantajul.


Dani Coman, idol la Sibiu

Neintrodus încă în lot, noul portar al giuleştenilor, Dani Coman (foto), a făcut deplasarea alături de echipă şi a luat loc în tribuna oficială, în mijlocul staffului de la Voinţa Sibiu, unde toată lumea era îmbrăcată în echipament de culoare verde. Atât la pauza meciului, cât şi la sfârşit, copiii prezenţi s-au îngrămădit să-şi facă poze şi să primească un autograf de la goalkeeperul naţionalei. Alături de Coman, la stadion a fost prezent şi fostul tehnician al Rapidului, Viorel Hizo, care locuieşte în apropierea arenei din Sibiu.


Pârvulescu a ieşit accidentat

Paul Pârvulescu, cel mai bine cotat jucător al medieşenilor, alături de Eric, a fost nevoit să iasă de pe teren la mijlocul primei reprize, acest lucru dând peste cap planurile lui Cristi Pustai. La un contact mai dur cu Marcos Antonio, Pârvulescu s-a accidentat serios şi a fost nevoit să ceară schimbare, fiind trimis direct la vestiare pentru îngrijiri medicale. În locul tânărului de 22 de ani a intrat Doru Dudiţă, veteranul lotului, care va împlini în curând 32 de ani.


Horoba: "Tebuia să se termine egal!"

Preşedintele celor de la Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, s-a arătat dezamăgit de rezultatul final al confrutării de ieri, cu Rapid (0-1). "Nu pot să fiu vesel, pentru că eu cred că un rezultat de egalitate era echitabil. A fost un meci de luptă, fără nimic spectaculos, dar Rapidul a speculat acea eroare a lui Kubala", a declarat şeful medieşenilor, Ioan Horoba.


Nu am văzut în viaţa mea ca în 30 de minute să se dea atâtea cartonaşe galbene şi roşii, dar, dacă asta a fost maniera de arbitraj, asta este. Avem două săptămâni până la meciul cu CFR şi probabil vom aduce câţiva jucători

Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid


A fost un joc dificil. Din păcate, încă avem în cap meciul cu Dinamo. E greu să treci peste aşa ceva. Înţeleg nervozitatea jucătorilor

Marius Şumudică, antrenor Rapid


Ştiam că rapidiştii sunt periculoşi la fazele fixe şi nu am scăpat de ce ne-a fost frică. Arbitrii trebuie să iasă în evidenţă si pe margine, şi în teren

Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan


sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: Gaz Metan Mediaş - Rapid 0-1"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare