luni, 13 septembrie 2010

REZUMAT VIDEO: FC Braşov - Dinamo 2-2

Posted on 00:19 by Cioara Andrei



Dinamo a început ieşită din mână meciul de la Braşov, iar gazdele nu s-au lăsat mult invitate la atac. Cu o mentalitate solidă, ca pe vremea lui Răzvan Lucescu, deşi acesta îi mai priveşte acum doar de pe un banner care ţine loc de peluză, Ilyeş şi compania au venit din start cu lecţia învăţată: presiune maximă pe o apărare care încasase 14 goluri în primele şase etape.
Cu implanturile Rubio şi Bordeanu pe flancuri, defensiva lui Andone a părut la început ceva mai sigură. Cel puţin până în minutul 21, când Viveiros a trecut ca trenul pe lângă fostul ialomiţean şi a ratat din poziţie de singur cu George Curcă cea mai mare ocazie a Braşovului din prima repriză. Torje i-a replicat cinci minute mai târziu după o centrare a lui Marius Niculae, dar acesta a nimerit doar plasa laterală.
În minutul 31, apărarea de carton a "Fălcosului" n-a mai rezistat şi a încasat al cincisprezecelea gol din acest sezon. Cristescu s-a distrat cu Mărgăritescu, Chipciu cu Rubio, iar ultimul a înscris un gol simplu, pe sub Curcă, apăsând cu degetul pe rana încă sângerândă a lui Dinamo: apărarea! Prima repriză putea să arate însă altfel dacă Haţegan dădea penalty pentru Dinamo în minutul 4, la un henţ în propriul careu al lui Bălaşa.

Greu şi cu un om în plus Dinamo a ieşit de la cabine puţin mai nervoasă, dar, chiar şi aşa, prima ocazie mare a avut-o tot Braşovul, prin Viveiros, care l-a lobat pe Curcă, dar şi poarta. Într-un moment mort, când dinamoviştii măcinau în gol, trupa lui Andone primeşte un ajutor nesperat de la Lamine, care încasează două "galbene" în două minute şi îi trezeşte pe "câini" la viaţă. Culmea, tot Braşovul ratează două mari ocazii prin Chipciu, acest puşti de 20 de ani apărut parcă de nicăieri doar pentru a-l necăji pe Ando.
Dinamo s-a trezit un pic la penalty-ul transformat de Adrian Cristea, însă s-a bosumflat imediat la golul lui Dedu. Şi a rămas aşa până la final, chiar dacă N'Doye a egalat, iar ceilalţi au ratat pe bandă rulantă.

sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: FC Braşov - Dinamo 2-2"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare