luni, 27 septembrie 2010

REZUMAT VIDEO: Pandurii - Poli Timişoara 0-1

Posted on 09:54 by Cioara Andrei



Cosmin Contra îşi continuă parcursul perfect ca antrenor al lui Poli, după 0-1 la Tg. Jiu, în mare măsură datorită prestaţiei lui Costel Pantilimon.

"Luna de miere" cu adoptivul Tg. Jiu s-a terminat de mult pentru Ionuţ Badea, care se gândea înaintea jocului cu Poli mai degrabă la divorţ decât la planuri de viitor. Deloc impresionat de suferinţa gazdelor, Contra a venit la Tg. Jiu să-şi continue parcursul perfect în noua meserie. Ca şi Piţurcă însă, "Guriţă" era să cadă şi el victimă startului de joc al gorjenilor. Orac nu a mai fost însă la fel de precis de această dată, lovitura sa de cap oprindu-se în braţele lui Pantilimon. Cam atât a avut emoţii Contra. "Furia" gazdelor s-a oprit la fel de brusc cum a început, gazonul a renunţat şi el la luptă, iar Badea nu a mai părut capabil să-şi capaciteze jucătorii. Simţind şovăiala adversarului, Contra şi-a împins tot mai mult echipa spre poarta lui Popa, şi rezultatul s-a văzut în cele din urmă. Axente ('41) a fost uitat în careul de şase metri de fundaşii gorjeni şi a îndeplinit o simplă formalitate.

Treziţi de Crăciunescu jr

Şi ce n-a putut Badea a reuşit Teo Crăciunescu. Centralul i-a trezit pe gorjeni din amorţeală după ce le-a refuzat un penalty la un contact între Pantilimon şi Băcilă. Acesta din urmă avea să mai rateze alte două ocazii rarisime în doar două minute. Asediul furibund la poarta lui Pantilimon a continuat, dar goalkeeperul Timişoarei a fost pur şi simplu de netrecut aseară. Poli câştigă, în mare măsură, graţie portarului său şi începe să viseze din nou frumos.

sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: Pandurii - Poli Timişoara 0-1"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare