luni, 27 septembrie 2010

REZUMAT VIDEO: Rapid - Victoria Brăneşti 7-1

Posted on 09:58 by Cioara Andrei


5-0 cu Petrolul n-a fost o întâmplare. Brăneştiul a pierdut şi ea la scor în Grant, 7-1 sub privirile unui Copos extaziat. Giuleştenii au câştigat previzibil cu Victoria Brăneşti, 7-1, şi rămân la un punct în spatele Oţelului, dar se distanţează la patru de Steaua şi la cinci de Dinamo în clasamentul Ligii I. Rapid venea după "galopul" din Cupa României şi trebuia să-şi confirme statutul de favorită la titlu, aşa cum a fost numită de specialişti datorită atmosferei din club, dar şi a jocului entuziasmant practicat de băieţii lui Marius Şumudică. Şi din acastă cauză au început cu scârţ. Sburlea a ratat în chiar minutul 1 o ocazie imensa din 8 metri, după ce Cassio a câştigat extraordinar duelul fizic cu Nicola, în banda dreaptă. 14 minute mai târziu, tot Sburlea mai ratează o dată, dar după aceea Brăneştiul dă semne că vrea să fie altceva decât Petrolul. Mai mult, trupa lui Ilie Stan zvâcneşte şi în atac şi are o ocazie bună prin Popa, care trimite foarte periculos prin faţa porţii o minge din lovitură liberă.

Stop joc însă. Sângele apă nu se face şi Rapidul rezolvă meciul, ca şi în Cupă, în doar cinci minute. Prima dată, Cassio începe să semene a golgheter şi deschide scorul dintr-o centrare perectă a lui Duarte, în minutul 26. Apoi, Sburlea, Lazăr şi Cesinha croiesc faza de 2-0, cu brazilianul la finalizare, după ce se distrează cu toţi fundaşii Brăneştiului. Păguboasa relaxare, despre care vorbea şi Şumudică înainte de meci a venit însă cu cinci minute înainte de pauză şi i-a permis ex-stelistului Simion să reducă din diferenţă, cu capul, de lângă Marcos Antonio şi Bornescu, cam visători. În minutul 45 bomba din voleu a lui Marius Constantin a ocolit de puţin vinclul lui Stoicescu şi la pauză s-a intrat cu 2-1.

A plouat cu goluri după pauză


După odihnă, Şumudică se grăbeşte puţin cu două chimbări defensive şi invită la calm într-un moment în care adversarul era în corzi, gata să primeacă lovitura de graţie. Îl scoate pe Sburlea şi şi pe Rui Duarte, puţin accidentat, îi introduce pe Frunză şi pe Glauber. După 15 minute de adormire, Cassio face însă dubla din centrarea fostului ialomiţean şi jocul se rupe din nou. De data aceasta definitiv. Roman face 4-1, la un minut după ce Cassio îi refuză tot lui golul, Marius Constantin, 5-1, dintr-un penalty obţinut de Spadacio, iar Frunză, 6-1, după un contraatac ca la carte. Ploaia de goluri se opreşte doar după ce Lazăr se decide să îşi treacă numele pe tabelă, iar rezultatul de 7-1 emite un mesaj clar: anul acesta, cu Rapid nu-i de glumit.

"Vamă", absent de la meci

Revenit în această vară în Giuleşti, Dinu Gheorghe (foto) a fost prezent la toate partidele Rapidului din acest start de campionat. Aseară însă, oficialul alb-vişiniilor nu a mai fost văzut la locul său obişnuit de la tribuna oficială, consemnându-se astfel o premieră. În acelaşi timp, patronul giuleştenilor, George Copos, a fost din nou prezent în lojă, bossul "feroviarilor" nepierzând niciun meci de pe teren propriu în acest sezon. Surse din cadrul clubului afirmă că "Vamă" şi Copos s-au certat, acesta fiind motivul absenţei. Alte surse spun însă că preşedintele n-a venit din cauza problemelor personale.


sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO: Rapid - Victoria Brăneşti 7-1"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare