luni, 27 septembrie 2010

LIVE VIDEO: Urziceni - Dinamo azi de la ora 20:00

Posted on 17:48 by Cioara Andrei


Live video Urziceni - Dinamo pe Antena 1 azi de la ora 20:00 Click aici pentru a urmari live video partida pe net.

Emilian Dolha este anunţat titular la Dinamo astăzi, cu Urziceni, urmând să revină în poarta primei echipe în Liga I după o pauză de şase luni. Mutarea gândită de Ioan Andone, care vrea o linie defensivă asigurată de prestaţia celui mai în formă portar al momentului, a fost deconspirată încă de vineri seară, atunci când George Curcă a fost trimis la echipa secundă, care a câştigat ieri meciul cu Steaua II, scor 1-0.

Astfel, Dolha va reveni în primul unsprezece din campionat exact pe terenul unde a trăit coşmarul carierei sale. Sezonul trecut, Dinamo a jucat excelent cu Unirea, conducând chiar cu 4-2 la un moment dat. Atunci a intervenit faza în urma căreia dinamovistul a provocat un penalty şi s-a accidentat grav, fiind nevoit să stea în afara terenului o perioadă îndelungată. Şi soarta meciului a fost influenţată din acel moment, partida terminându-se la egalitate, iar pentru Dinamo, care reintrase încet-încet în lupta pentru titlu, urma să fie începutul sfârşitului. Acum, Dolha e din nou în formă, este cel mai bun la antrenamentele echipei, iar colegii şi prestaţiile sale l-au făcut pe Andone să-l introducă în meciul de Cupă cu Ceahlăul.

Are promisiuni că va primi banii pe două luni

Ce nu se ştie despre goalkeeper este că va încerca să închidă poarta "câinilor" pe burta goală, deoarece Dolha este neplătit de exact şase luni, însă nu a dorit să depună memoriu pentru a deveni liber de contract. A contat decisiv, spun surse din club, promisiunea făcută de şefi zilele trecute jucătorului. E vorba de o înţelegere verbală ce menţionează că fotbalistul va primi din acest moment câte două salarii până va reveni cu plata la zi, iar prima tranşă îi va fi livrată până la sfârşitul lunii în curs.

0 lei a încasat Emilian Dolha de la Dinamo în perioada în care a lipsit de pe teren

3 goluri din patru a încasat astă-primăvară Dolha în meciul Unirea - Dinamo 4-4. Ultimul gol al roş-albilor a fost luat când în poartă era Curcă

120 de mii de euro este salariul anual al lui Emilian Dolha la Dinamo

27 de partide a bifat Dolha în Liga I de la venirea la Dinamo, în sezonul 2008-2009

20 de lei biletul

Fanii lui Dinamo care vor dori să asiste la meciul de astăzi cu Unirea Urziceni vor trebui să achite 20 de lei pentru un bilet de intrare. Suporterilor bucureşteni le-au fost alocate 315 bilete la această partidă, întâlnire la care susţinătorii echipei gazdă vor beneficia de acces gratuit. Unirea Urziceni - Dinamo se dispută de la ora 20:00, pe stadionul Tineretului şi este televizat pe Antena 1.



sursa: ProSport

Response to "LIVE VIDEO: Urziceni - Dinamo azi de la ora 20:00"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare