marți, 28 septembrie 2010

REZUMAT VIDEO : Tg. Mures - Craiova 1-4

Posted on 11:01 by Cioara Andrei



Craiova a obţinut trei puncte în urma deplasării de la Târgu Mureş, învingând cu 4-1. Cea mai clară victorie din mandatul lui Piţurcă aduce Ştiinţa pe locul 11 în clasament, iar campioana CFR a mai picat o poziţie ajungând pe locul 15.

Când Piţurcă ori Sabău calcă pragul vestiarului, se aşterne liniştea. Pentru "puii de lei" ai Băniei sau pentru Bălău şi compania, cei doi iau înfăţişarea unor zei ai fotbalului. Dovada? Pe teren asudă până la epuizare. Pentru "Moţ" sau Piţi nu există compromisuri ori jumătăţi de măsură. Toată lumea cunoaşte regula. Dar abnegaţia nu este singurul component al succesului. Craiova şi-a trântit la pământ adversarul la mijlocul terenului. Acolo, Dorel Stoica a măturat tot între apărare şi mijloc, a produs superioritate. Wobay şi-a permis artificii pe banda dreaptă, iar "Prepe" sau Costea, magicienii oltenilor, au scos din joben creativitatea de care Craiova avea nevoie pentru a intra cu 2-0 la cabine. Mai întâi a înscris Găman, din corner (9), apoi Mihai Costea de la punctual cu var (42). Consecinţe fireşti. Universitatea a excelat la fazele fixe.

Periculoşi după o oră

Târgmureşenii au semănat pentru prima oară pericol în careul oaspeţilor în minutul 58, prin Munteanu. Ocazie ce parcă a anunţat golul de 1-2, din penalty, al lui Florin Dan (61). Sterilizaţi la centrul terenului, oamenii lui Sabău au deschis mult jocul pe flancuri. Degeaba. Prepeliţă a înscris pentru 3-1 (69), evident tot din fază fixă... Iar Wobay a semnat sentinţa gazdelor (90): umilinţă. A fost 1-4. Ardelenii au încercat din răsputeri pe parcursul actului secund să azvârle mingea în careu, dar neproductiv. Piţi şi "puii de lei" ai Băniei au învins.


Sabău: "Un rezultat ruşinos"

Ioan Ovidiu Sabău (foto), antrenorul echipei mureşene, a cunoscut pentru prima dată de când este la FCM gustul eşecului. "A fost un rezultat ruşinos şi sunt foarte dezamăgit. Nu ne-a ieşit nimic în acest meci. Oltenii au avut o posesie superioară, orice minge ajungea la ei. Trebuie să îmi refac jucătorii fizic şi psihic, fiindcă sunt foarte afectaţi. Lor nu am ce să le reproşez, au dat totul pe teren, dar nu putem mai mult", a declarat Sabău după 1-4 cu Craiova. Totodată, "Moţul" a dezvăluit de ce s-a impus Ştiinţa: "Am încercat să îl blochez pe Stoica, dar nu am reuşit, deşi le-am zis mai multor jucători să fie atenţi la el. Toate acţiunile adversarei au început de la el".


sursa: ProSport

Response to "REZUMAT VIDEO : Tg. Mures - Craiova 1-4"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare