marți, 18 ianuarie 2011

Daniela Crudu a fost data afara de la matinalul Neatza cu Răzvan şi Dani după scandalul cu Leo din Strehaia !

Posted on 15:26 by Cioara Andrei


·

Ca să lase o imagine curată asupra emisiunii la care a lucrat până de curând, bruneta a decis să părăsească echipa matinalului. Anunţul a fost făcut marţi dimineaţă de Dani Oţil, chiar în debutul emisiunii


Pentru că a fost implicată într-un scandal cu Leo de la Strehaia, Daniela Crudu nu va mai apărea în emisiunea "Neatza cu Răzvan si Dani" de la Antena 1, dar rămâne sub contract cu postul TV şi ar putea lucra în emisiunea "Un Show Păcătos", prezentată de Dan Capatos.


Dani Oţil a anunţat, marţi, în debutul emisunii, că Daniela Crudu, colega lor, nu va mai lucra la matinalul Antena 1.


"Daniela a decis, alături de echipa de la "Neaţa'", pentru a lăsa o imagine curată emisiunii şi brandului, să ne despărţim pe cale amiabilă, să ne facem din mână şi să ne amintim împreună de momentele frumoase ce sunt încă pe internet, ea evoluând pe alte scene în curând, înţeleg că are alte oferte de la colegii noştri sau de la alte entităţi din televiziune.

Rămâne pentru noi un copil supersimpatic cu care nu am putut de cele mai multe ori să ne înţelegem, că de aia am luat-o, că este puţin nebună. Rămâne omul care a dat valoare în plus meseriei de vecină ca nici o altă fată din România şi, peste toate, rămâne cea mai vecină dintre vecine şi cea mai asistentă dintre asistente. Vecina trei s-a dus, poate urmează vecina patru sau poate închidem acest subiect", a mai adăugat Oţil.


În ediţia de marţi a emisiunii, Crudu nu a mai fost prezentă. De altfel, de la implicarea sa într-un scandal cu Leo de la Strehaia, bruneta a apărut mai mult în platourile de filmare ale emisiunilor "Acces Direct" şi "Un Show Pacătos".

Luni seară, la emisiunea "Un Show Păcătos" de la Antena 1, Dan Capatos şi-a exprimat dorinţa de a o avea pe Daniela Crudu în echipă. Reprezentanţii postului Antena 1 au precizat că Daniela nu a făcut deocamdată niciun comentariu referitor la această invitaţie, însă ea rămâne sub contract cu televiziunea, şi că în viitorul apropiat va fi anunţat următorul ei proiect.



sursa: Gandul.info

Response to "Daniela Crudu a fost data afara de la matinalul Neatza cu Răzvan şi Dani după scandalul cu Leo din Strehaia !"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare