marți, 18 ianuarie 2011

Teo Trandafir se va întoarce la Pro TV! Potrivit ziarului National

Posted on 15:32 by Cioara Andrei


Cum în tot răul e şi un bine, momentul nefericit pe care îl traversează Teo Trandafir a prilejuit şi un moment de inspiraţie pentru Adrian Sârbu, care şi-a amintit de vedeta ce şi-a trăit epoca de glorie la Pro TV.


Se pare că bossul trustului Pro a păstrat, cât timp au fost despărţiţi, cele mai bune sentimente pentru vedeta fugară. Dovada cea mai grăitoare constă în faptul că, de ani întregi, emisiunea ei este difuzată în reluare pe postul Pro TV Internaţional. Între Teo şi Adrian Sârbu a avut loc o reconciliere mai mult decât promiţătoare. Sursele noastre spun că revenirea lui Teo Trandafir la postul tv patronat de Adrian Sârbu se va produce după însănătoşirea acesteia. Mai mult, oamenii din televiziunea de pe Pache Protopopescu ştiu despre această schimbare şi vorbesc despre faptul că bossul s-a gândit să-i dea pe mână un talk–show de seară, după modelul celui prezentat, în urmă cu ani buni, de Florin Călinescu. „Pentru început, emisiunea pe care o va prezenta Teo nu va avea mai mult de 45 de minute ca să nu o obosească pe vedetă“, ne-au declarat surse din Pro TV.

Informaţiile sunt confirmate şi de apropiaţi ai vedetei, care ne-au spus că „o emisiune la Pro TV ar aduce exact doza de optimism de care are nevoie Teo, pentru a se însănătoşi pe deplin”. Unde mai pui că şi celebra prezicătoare Carmen Harra a dat ca sigură întoarcerea „fiicei risipitoare” în studiourile televiziunii de pe Pache Protopopescu. Şi, cum a trecut deja pe la majoritatea posturilor importante, nu-i rămâne decât soluţia de a se întoarce în locul în care s-a simţit cel mai bine.


Ani de stres şi frustrări


Afirmându-şi în repetate rânduri regretul de a fi părăsit, într-un moment de inconştienţă, echipa lui Adrian Sârbu, Teo Trandafir a luat calea unui lung şir de experimente ratate.

Ca director al postului Romantica n-a reuşit să egaleze succesul emisiunii sale de la Pro TV. Pe la Prima TV a trecut într-un mod aproape insesizabil, televiziunea particulară în care s-a implicat, apoi, s-a dovedit, şi ea, sortită eşecului. Cât despre cariera politică pentru care a optat în ultimă instanţă, n-a făcut decât s-o încarce, pe lângă frustrările deja acumulate, cu un surplus de stres care a contribuit la îmbolnăvirea ei. Cu puţin timp înainte de internarea sa în spital, Teo şi-a reafirmat dorinţa de a se întoarce în televiziune. Şi, surpriză, cel care a sărit primul s-o ajute, în situaţia grea în care se afla, a fost nimeni altul decât Adrian Sârbu, care s-a ocupat de transportul ei la Viena şi de finanţarea tratamentului de care avea nevoie.



sursa: National

Response to "Teo Trandafir se va întoarce la Pro TV! Potrivit ziarului National"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare