luni, 31 ianuarie 2011

Plecarea lui Torje in Germania e aproape sigura

Posted on 23:24 by Cioara Andrei

Dinamovistul s-a pus cu burta pe carte după ce impresarul său l-a asigurat că va evolua, cel mai târziu din vară, la una dintre echipele de top din Bundesliga.

Agentul ex-timişoreanului, Cristi Opria, este atât de sigur că Torje va ajunge la o formaţie importantă din Bundesliga, probabil Hamburg, încât i-a recomandat acestuia să înceapă acomodarea cu limba nemţilor încă de pe acum.

Chiar dacă transferul se va produce, cel mai târziu, în vara acestui an. Fotbalistul a luat de bun sfatul agentului său, astfel că Gabi s-a pus cu burta pe carte. Şi-a achiziţionat deja, înaintea plecării în cantonamentul din Antalya, dicţionare româno-germane, din care citeşte aproape în fiecare seară.

Deocamdată, Torje a deprins cuvintele care se folosesc cel mai mult pe terenul de fotbal, cum ar fi „stânga", „dreapta", „şut", etc. Hamburg a oferit 5 milioane de euro pentru transferul lui Torje încă din acestă iarnă, dar acţionarii s-au încăpăţînat să-l păstreze pe micuţul mijlocaş până la vară.

În cantonamentul din Antalya, Torje are şi un profesor de germană. E vorba despre Vlăduţ Munteanu, noua achiziţie a „câinilor", care a petrecut cinci ani la echipe din Germania.

Jucătorul de 30 de ani îl ajută pe mai tânărul său coleg cu pronunţa corectă a cuvintelor. Munteanu cunoaşte mult mai mult decât cuvintele uzuale în fotbal, poate lega o conversaţie.


sursa: Click

Response to "Plecarea lui Torje in Germania e aproape sigura"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare