luni, 17 ianuarie 2011

Sebastian Lăzăroiu, despre Mircea Badea: „E un clovn trist."

Posted on 19:39 by Cioara Andrei


Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu susţine că presa din România suferă un proces de "vadimizare" şi că acest lucru se vede în emisiunile canalelor de ştiri. "Nu ştiu dacă aţi apucat să citiţi revista România Mare în anii de glorie, anii 90 în special.

Ce avem acum pe Realitatea TV şi Antena 3 sunt simple ecranizări ale revistei România Mare - pamflete, calomnii, jigniri, linşajul adversarului patronului, cei care sunt răi azi, pot fi buni mâine (adică peste 24 de ore) dacă îl înjură pe Basescu. Deci nici un echilibru. Doar spectacol dezgustător. Dar trăim cu asta, ce să facem... Presa e liberă să facă ce vrea", a afirmat Lăzăroiu, într-un interviu la Hotnews.


Întrebat de ce nu l-a reclamat la CNA pe Mircea Badea pentru atacurile la adresa sa, Lăzăroiu a l-a atacat el însuşi pe relizatorul TV: "Nu te poţi supăra pe un clovn. Mircea Badea crede că dacă Voiculescu nu l-a obligat (încă) sa poarte un naş roşu de plastic, lumea crede despre el că e mai mult decât un clovn. Nu, nu crede. E un clovn trist. Şi ştie şi el de ce. Pentru că şi dacă vrea să plece de acolo, la orice televiziune s-ar duce, ar primi aceeaşi ofertă - un post liber de clovn. Se pare că nu sunt şanse de recalificare în cazul lui".


sursa: Gandul.info


Response to "Sebastian Lăzăroiu, despre Mircea Badea: „E un clovn trist.""

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare