luni, 17 ianuarie 2011

Peste o mie de persoane au venit la preselectia pentru noul sezon “Dansez pentru tine”

Posted on 19:52 by Cioara Andrei



Plini de energie si mai motivati ca niciodata, sutele de participanti au facut scena teatrului sa vibreze sub pasii lor hotarati si i-au facut pe membrii juriului si pe spectatori sa planga, sa danseze si sa zambeasca alaturi de ei. Veniti din Oradea, Brasov, Timisoara, Craiova, Iasi si alte localitati, concurentii au incercat in cateva minute sa le arate lui Mihai Petre, lui Edi Stancu, lui Nea Marin Barbu si Iuliei Vantur ca-si doresc sa danseze pentru cel mai arzator vis din viata lor. In pasi de salsa, disco, cha-cha, charleston, rock’n’roll, pretendentii la statutul de concurent in noul sezon “Dansez pentru tine” si-au spus pe scurt povestea vietii si visul pentru care vor sa lupte.

Fie ca-si doresc o locuinta pentru cei dragi ramasi pe drumuri, fie ca-si doresc leac pentru boli grave, bani pentru studii si cariera, ajutor financiar pentru ziua de maine, oamenii si-au incercat sansa cu speranta ca viata lor se va schimba in pasi de dans.
Trupe de dnsatori, copii orfani, oameni de toate varstele, de la 8 la 80 de ani, si din toate categoriile sociale au asteptat de dimineata pana tarziu in noapte sa le vina randul pe scena si sa-si spuna povestea in pasi de dans. Desi emotionanti si cu ochii in lacrimi, cei prezenti au avut parte de incurajari de seama, pentru ca la preselectie au venit fosti concurenti care si-au implinit visurile in sezoanele trecute ale competitiei visurilor.

Ella Dumitru
, cea care a luat marele premiu in sezonul al zecelea al emisiunii, dupa ce a dansat cu Octavian Stunila, Tudor, fostul partener al Paulei Seling, Grigore Moldovan, fostul partener al Iuliana Luciu, Magda Ciorobea cea care a castigat alaturi de Catalin Morosanu trofeul visurilor in cel de-al noualea sezon si multi altii au venit la preselectie sa arate tuturor ca se pot intampla minuni si ca visurile chiar se pot implini prin dans, totul e sa incerci si sa crezi in sansa ta.


sursa: PRO TV

Response to "Peste o mie de persoane au venit la preselectia pentru noul sezon “Dansez pentru tine”"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare