luni, 28 februarie 2011

Real nu mai are răbdare cu brazilianul Kaka şi este dispusă să-l vândă!

Posted on 22:16 by Cioara Andrei

Răbdarea celor de la Real cu Ricardo Kaka se apropie de sfârşti, iar şefii de pe Bernabeu s-au hotărât să asculte ofertele celor care îl curtează, anunţă As.com. Chinuit şi de o accindetare, brazilianul care a costat 67 de milioane de euro n-a reuşit să impresioneze în tricoul "alb-negrilor".

De la revenire, Kaka n-a jucat decât 438 de minute, dintre cele 1350 posibile, prea puţin pentru un jucător pe care s-a plătit o avere. Cu toate acestea, Kaka nu pare a resimţi presiunea care planează asupra sa: "Mă simt foarte bine la Real".

Prima varianta pare a fi Chelsea, ehipă care şi-a declarat interesul în mai multe rânduri. Carlo Ancelotti, care l-a avut elev şi la Milan, crede în calităţile mijlocaşului şi consideră că acesta o poate ajuta pe Chelsea, în vreme ce Kaka şi-ar putea relansa cariera. Daily Mirror scrie despre o tranzacţie în care ar intra şi cedarea lui Drogba, unul dintre favoriţii lui Jose Mourinho. Răspunsurile le vom afla însă abia în vară, când se deschide următoarea perioadă de transferuri.


sursa: ProSport

Response to "Real nu mai are răbdare cu brazilianul Kaka şi este dispusă să-l vândă!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare