miercuri, 23 februarie 2011

Daniela Crudu la intrebat pe Adrian Pescariu daca iar s-a drogat!

Posted on 11:21 by Cioara Andrei

În showbizz nu întotdeauna lucrurile sunt roz mai ales când sunt şi bani la mijloc. Week-end-ul trecut, aflaţi la o prezentare de modă, Adrian Pescariu şi Daniela Crudu au avut un conflict în care şi-au adus cuvinte grele, principalul motiv al disputei fiind rochia transparentă pe care trebuie să o poarte fotomodelul pe podium. Supărată că ţinuta pe care o purta era prea transparentă vineri seară într-un club de fiţe din Constanţa, bruneta Daniela Crudu a răbufnit cerându-i lui Pescariu ceva să-şi acopere fundul. Make-up-ul stylistul s-a conformat şi i-a pus Danielei o blăniţă pe fund.

După ce Pescariu nu a fost de acord nici cu coafura vedetei, aceasta s-a enervat din nou. Între cei doi a avut loc un schimb dur de replici în care Pescariu i-a spus Danielei: "Făi, nu eşti Nicoleta Luciu, stai jos, că te trimit cu taxiul acasă", iar asistenta lui Capatos i-a răspune pe măsură: "Iar te-ai drogat? Nu te mai opreşti deloc..."
Contactat de Libertatea, Pescariu a recunoscut divergenţa: "Mie nu-mi place să apar cu asemenea subiecte în ziar. Eu muncesc, am prezentări săptămânale, cu asemenea realizări aş vrea să apar în presă. Cât despre ceartă, la nervi, omul spune multe", a declarat Pescariu, cel care a mai fost acuzat în urmă cu ceva vreme că a consumat droguri legale.


sursa: Libertatea

Response to "Daniela Crudu la intrebat pe Adrian Pescariu daca iar s-a drogat!"

Leave A Reply

Lista mea de bloguri

Media

Postări populare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRAFIC 2

livescore in

promovare